teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 samoniszczące sekwencje złodzieje powietrza samoloty znalezione w morzach transmituję w listach historia współczesna rymowane konwersacje rozłożone ramiona - jak skrzydła nawoskowane oddechem szorstka skóra kampania faszyzmu szklane czołgi puszysty asfalt odejdź odejdź uzbrojone ssaki satelity zmysłów skręcona elokwencja nieporozumienie? odejdź odejdź [sub]Tekst był edytowany przez tera dnia 11-07-2004 21:51.[/sub]
Coolt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ciekawa konstrukcja tekstu. Poza: dramatycznym odejdź,odejdź nie znalazłem ani jednego czasownika. Czytając czułem się jak w piaskownicy, w której zakopano wiele wyrażeń, nie do końca ze sobą powiązanych, ale to mnie właśnie zainteresowało ;) Ogólnie rzecz biorąc podoba się Pozdrawiam Coolt
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pogarda dla współczesnosci? kilka ciekawych sformułowań: "transmituje w listach" uzbrojone ssaki" i zastanawiajamnie te rymowane konwersacje... generalnie podoba się, chociaż nie podzielam do końca pogladów w nim zawartych... pozdr
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no niby można zostawić tylko jedno odejdź zamiast "odejdź odejdź" ale jedno to i tak musi zostać... i nie jeste to raczej dramatyczne :)) tera
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Transmisja się udała ;o) Czyżby myśl antywojenna? Słusznie. Podoba mi się zarówno jeśli chodzi o puentę, jak i o konstrukcję wiersza. Twoje "uzbrojone ssaki" i "szklane czołgi" są genialne. Pozdr...
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jakie poglądy są w nim zawarte Pani Klaudiuszu?? Tera
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja po swojemu ;) jakoś nie umiem inaczej Twoich wierszy komentować niż tylko spontaniczną twórczością :/ a ten mi się wyjątkowo podoba i aż : sekwencje ruchu "złodzieje powietrza" strącone z nieba ptaki wysyłam w czarnych workach ramiona krzyczące bólem rozłożone jak skrzydła -"nawoskowane oddechem" do całopalenia skóra roztarta pyłem faszyści z uśmiechami w szklanych czołgach miażdżą puchowy asfalt odejdź "uzbrojone ssaki" czucie odurzone krwią won z mojego domu! heh, aż mi się ciężko jakoś zrobiło na sercu. czy może w okolicy ;) serdecznie pozdrawiam. p.s. Trans - misja jeszcze mi przyszła do głowy, misja...w transie zabijania :( O.K. [sub]Tekst był edytowany przez Ona Kot dnia 12-07-2004 02:07.[/sub] [sub]Tekst był edytowany przez Ona Kot dnia 12-07-2004 02:10.[/sub]
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aż zdziwił mnie ten komentarz/... nie spodziewałam się takiego odbioru :)) Bardzo dziękuje Pozdr. Tera
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 O.K. dziękuje za Twój kolejny wierszowany komentarz... tzw. "rymowaną konwersacje" :)) Tera
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no przeciez pisałem - pogarda dla wspólczesnej techniki...(a dlaczego nie do końca? - bo wydaje mi sie ze nie ona temu winna) pozdrawiam
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano włśnie... to nie jest tekst o pogardzie dla wspóczesnej techniki... dużo niej zawdzieczam i barodz się ciesze z tego rozwoju... jestem raczej zwolenniczka techniki... Tera
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to przepraszam :) zmyliły mnie te odejdź odejdź :)
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie ma za co przepraszać... tutaj jst pełno zmyłek... :)) Tera
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to oznacza, że dobrą poezję piszesz. Każdy coś w niej odkrywa dla siebie. Pozdr... ;o)
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dzieki wielkie, to naprawdę znaczące słowa... pozdr. Tera
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 lubię takie klimaty.. podoba mi się niezmiernie "kampania faszyzmu" i "szklane czołgi" po prostu świetne gratuluję pozdrawiam Emilka
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kojaży mi się z "On my holet tv"/ Skunk anansie... swietnie się koleżanka spisała. Wywal telewizor przed okno i do czytania!!! Jestem za... Brawo!
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za porównanie do Skin jestem Wielce Wdzięczna... dziex Tera
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Miało być Hotel tv...:) ależ prosze
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 moze istotnie lepszym tytułem byłaby trans-misja dzięki O.K. Tera
Rekomendowane odpowiedzi