Bernadetta1 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 zziębnięty nastrój prowizorycznie zawinął się w dowcipną opowieść trzęsie się z braku uśmiechu oczy zdradzają brak zainteresowania od ściany do ściany w pogoni za świetlistym kształtem zegarka wyczekująco zamyka się wieczór trzydzieści sześć i sześć ani kreski więcej
kasiaballou Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 O! Mam Cię! Po raz kolejny i z wielką przyjemnością :) miłego dnia kasia
Bernadetta1 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 poczułam sie Kasiu złapana;):):)...dzieki sedeczne , miło ze jestes u mnie:) cmok:)
Baba_Izba Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 "trzydzieści sześć i sześć ani kreski więcej " - to podobnie, jak kiedyś w moim: "płomień świec, w szkle kieliszków uroczystych kolacji - ni to ziębi ni to grzeje". Bardzo sugestywnie oddana w wierszu atmosfera wieczoru gdy trwa "zziębnięty nastrój". Tak też bywa, jak to w życiu. Ładny wiersz. Serdecznie pozdrawiam - baba
HAYQ Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 tak to jest, jak rozmowa się nie klei ;)) temperatura trochę zbyt normalna - dałbym tak z 35,8 (?) No, chyba że jeszcze nie osłabia. :) Fajny wiersz Bernadetto... nastrojowy. Pozdrawiam.
Bernadetta1 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo:) dzieki.Tak czasem bywa z ta temperaturą nastroju:):)cmok:)
Bernadetta1 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak ponizej 36 to juz klęska;):):) dzieki serdeczne:)i pozdrawiam...
M._Krzywak Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 To jest o jakimś męczącym wieczorze, czy ew. słuchaczu, który przypadkowo się trafi :))) Oczywiście żartuję, do zobaczenia w sobotę! Pozdrawiam PS - "nastrój" jest tutaj świadkiem, siedzi/stoi obok kleconej na siłę rozmowy, nie mogącej wyjść z nudnego konwenansu (2 strofa, te dwa wersy wydają mi się zbędnym dopowiedzeniem). Temperatura ani się nie podnosi, ani opada. Jest normalnie, i ta "normalność" nie odpowiada peelowi. Na tak.
Bernadetta1 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tos mnie Michał podniósł na duchu przed niedzielą;).Nie, no żartuje:)Temperatura w wierszu jest normalna, nudna i powtarzalna. Peel jest rozgoryczony;) pozdrówki:) do soboty Michał:):)
teresa943 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 szara nudna atmosfera wieczoru...czasem tak bywa, że "regularna" normalność męczy...człowiek tęskni się za podwyższoną temperaturą nastroju...ładnie...serdeczności :))
Nata_Kruk Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 "Beznamiętnie"... świetny nastrój w wierszu...! Na pewno na plus. Bernadetto.... zrobisz oczywiście, jak chcesz, ale... w pierwszej części wiersza, pominęłabym słowa.. w dowcipną opowieść, chociaż... zostaną blisko dwa "się".... buuu... beznamiętnie zziębnięty nastrój prowizorycznie zawinął się trzęsie się z braku uśmiechu oczy zdradzją brak . . . . . . uciekło "a" w.. zdradzają zainteresowania od ściany do ściany w pogoni za świetlistym kształtem zegarka wyczekująco zamyka się wieczór trzydzieści sześć i sześć ani kreski więcej Serdecznie pozdrawiam... :)
Bernadetta1 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Krysiu:)...to taki wiersz przeciwko monotonii:)pozdrawiam:)
Bernadetta1 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no własnie te dwa ,,się'' chciałam rozdzielic:)...literóweczke juz poprawiam. Dzieki za wizyte.Serdeczności:0
Oxyvia Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Podoba mi się. Nastrojowy, aż boli, aż się wyć do ścian chce. Ja też nienawidzę monotonii. Napisałam dawno temu piosenkę o tym pt. "Szara niedziela", ale to było dawno i chociaż sam pomysł dotąd mi się podoba ;-) , to jednak piosenka jest cholernie naiwna i banalna, nawet jak na piosenkę - muszę poprawić. Dajesz mi inspirację swoim wierszem. Dziękuję. :-)
zak stanisława Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 'od ściany do ściany w pogoni za świetlistym kształtem zegarka wyczekująco zamyka się wieczór' świetne :) a gdyby nie miał zegarka , na co by patrzył :P uściski Beatko
Bernadetta1 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxyvio miło mi, że sie widzi:)...to taki manifest przeciwko nudzie;) pozdrawiam:)
Bernadetta1 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasienko:0 czasem facetom trzeba ukrasc zegarek;):):)Podejrzewam ,że patrzyłby specjalnie na sciany:)..nie, no żartuje;)buziaki:):)
Rekomendowane odpowiedzi