teresa943 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 z uporem goniąc marzenia znalazłam szczęśliwy los łatwo nie wypuszczę gdy patrzysz zamykasz w czułych dłoniach szeptaniem wiatru pocałunkami tulisz trzepoty wzruszeń nad błękitem pszeniczne włosy rozsypane na ramionach zapachem łąkowych kwiatów baraszkują szczęśliwe ważki zrządzenie opatrzności?
aluna Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ujął mnie wiersz,lekki, romantyczny taki świeży! No i te przemyślenia: "nad błękitem pszeniczne włosy rozsypane na ramionach zapachem łąkowych kwiatów baraszkują ważki " Pozdrawiam ciepło!
bestia be Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 nad błękitem pszeniczne włosy rozsypane na ramionach zapachem łąkowych kwiatów baraszkują ważki To jest piękne, jak i cały wiersz pozdrawiam bestia
maya kent Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 ty to potrafisz wprawić w nastrój..... tylko pozazdrościć Pozdrawiam gorąco:)))
teresa943 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy podobanie... dzięki, za odwiedziny...pozdrowionka cieplutkie jeszcze :)))
teresa943 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sama radość, że się podoba...dziękuję i pozdrawiam :)))
teresa943 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maya! Ja kocham takie nastroje...w życiu i o tym piszę...tylko tyle... dzięki i pozdrawiam serdcecznie:))))
patti patti Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 pszeniczne włosy...świetne pozdrawiam:) lubię czytac takie wiersze
teresa943 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło, dziękuję i serdecznie pozdrawiam :))
Judyt Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 no fajnie taki miły wiersz :)ciepłoniaście
teresa943 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło, że miły... cieplutko pozdr. :))))
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 bardzo bardzo :) zaraz czuje się lato albo późne lato.Zapach łąki(najpiękniej pachnie póżnym latem pod wieczór :)) mmm...) "baraszkują szczęśliwe ważki" aż słyszy się ich skrzydełka :)) wiersz do rozmarzenia, a na końcu i refleksyjnie :) Bardzo mi się podoba ;)) Serdecznie pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi