Bernadetta1 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 w moim ogrodzie zabrakło wody jak w gettcie karmione wiatrem marszczą płatki w nadziei na wyczekiwane krople wieczór muska wysuszone pąki namiastką chłodu zanim spadnie wykrzyczą rozczarowanie otulone liściennym płaszczem szukają w ziemi ukojenia marznąc kolejnym zachodem słońca w fatamorganie naszego ,,naj'' niech zawita westchnieniem na rzęsach
Judyt Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 hm troszkę dużo tych kropelek tutaj czyżby z liścia śnieg topniał Beato? liściennym- zjadłaś literkę; piękny melancholijny ogród tylko że smutnawy choć " płatki w nadziei na wyczekiwanie" pomimo zamknięcia, zawsze jest wolność wyboru jaki kwiat posadzić, za chwilę:)ciepłoniaście
Bernadetta1 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Judytko:)...przerobiłam odrobine, bo ten nadmiar kropel i tak nie wyrazał tego co chciałam:)...brak wody w ogrodzie to przenosnia oczywiscie...brak miłosci:)...czemu ja zjadam te literki?...dzieki za wizyte:) cmok:)
Judyt Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Judytko:)...przerobiłam odrobine, bo ten nadmiar kropel i tak nie wyrazał tego co chciałam:)...brak wody w ogrodzie to przenosnia oczywiscie...brak miłosci:)...czemu ja zjadam te literki?...dzieki za wizyte:) cmok:) no cosik tak, radzisz sobie radzisz, ni ma za co:) smok ciepłoniasty mm to może: w moim ogrodzie są braki nie posadzone między innymi uczucia,emocje, tęsknoty(...) coś takiego? ale ni wiem
aluna Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ja po prostu lubię Twoją poezję! Ot co. Pozdrawiam !
kasiaballou Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o! tototo i ja :) pozdrawiam :) kasia
złamane skrzydło Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o! tototo i ja :) pozdrawiam :) kasia i ja, i ja
patti patti Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 co tu dużo mówić to jest świetne pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 uwielbiam Twoje klimaty, westchnienia, tęsknoty i pejzaże, w ogóle jak piszesz...serce jakoś tak czule ściska i nieraz wilgotnieją oczy, a marzenia napływają nową falą... serdecznie pozdrawiam Beatko:)))
Bernadetta1 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Judytko:)...przerobiłam odrobine, bo ten nadmiar kropel i tak nie wyrazał tego co chciałam:)...brak wody w ogrodzie to przenosnia oczywiscie...brak miłosci:)...czemu ja zjadam te literki?...dzieki za wizyte:) cmok:) no cosik tak, radzisz sobie radzisz, ni ma za co:) smok ciepłoniasty mm to może: w moim ogrodzie są braki nie posadzone między innymi uczucia,emocje, tęsknoty(...) coś takiego? ale ni wiem no Judytko:)..ekst swiezy , pewnie pozmieniam jezcze cosik;)pozdrówki
Bernadetta1 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi bardzo:):) dzieki:)
Bernadetta1 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o! tototo i ja :) pozdrawiam :) kasia witaj Kasiu :):) cmok serdeczny:)
Bernadetta1 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o! tototo i ja :) pozdrawiam :) kasia i ja, i ja oj skrzydłko:)...dzieki i buziaki;)
Bernadetta1 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki serdeczne:)
Bernadetta1 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja równiez pozdrawiam :)Krysiu dzieki wielkie:)
bestia be Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Mnie sie tez Twoja p[oezja podoba pozdrawiam bestia
Bernadetta1 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi betio pozdrawiam:):)
Rekomendowane odpowiedzi