Klaudia nicole Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zawołaj mnie światłem gdy serce jest ptakiem nad rzekami zapomnienia zerwane mosty spotkań w obłoku rozpaczy mnie niosą lata powrotów
Pancolek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Popełniłaś w tym wierszu wiele grzechów początkującego poety ;) przede wszystkim, więcej dystansu, mniej anielskich komponentów
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Nadzieja nad morzem nowych krajobrazów moje serce jest walką z pogodą ducha anioły powrotów namawiają mnie do wzlotu / to taka moja wariacja / pomyśl nad zgłębieniem treści a nie osłodzeniem jej nawet jeśli to gorycz to i tak jest słodka u Ciebie / NadziejaZawołaj mnie trzęsieniem ziemi gdy moje serce uleciało gdzieś wysoko nad przebytym anioły powrotu szukają w obłoku roztrwaniam żal uszanowanie /
Marek_Stasiuk Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 I Pancolek to skomentował?...Dzieje się, oj dzieje
Pancolek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;D a czemu nie, Marku?
Klaudia nicole Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Hahahaaha no własnie,dobre pytanie a u Ciebie Pancolku czekam na rozgrzeszenie;)
Bernadetta1 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Popełniłaś w tym wierszu wiele grzechów początkującego poety ;) przede wszystkim, więcej dystansu, mniej anielskich komponentów te anioły nie sa najfajniejsze...i ta tesknote tez odrzuc:)...pozdrawiam cieplo:)
Baba_Izba Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Czytałam już przedtem, teraz duużo lepiej! Ja bym jeszcze radziła pozbyć się "mnie" - z przedostatniego wersu, już jest w pierwszym. Pozwoliłam sobie: "Zawołaj mnie światłem gdy serce jest ptakiem nad rzekami zapomnienia skrzydła niosą zerwane mosty spotkań w akcie rozpaczy budują lata powrotów" Serdecznie pozdrawiam - baba
Klaudia nicole Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lepiej ,lepiej dzięki wam:)Jeszcze coś tu pozmieniam.Pozdrówka
Robert_Siudak Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 serce ptakiem, rzeki zapomnienia, mosty spotkań, obłoki rozpaczy.. Dżizus! ile można, proponuje zejść troche na ziemię i zająć się pisaniem a nie babskim bajaniem. Pozdarwiam R.
Rekomendowane odpowiedzi