Bronek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 za oknami z szyb która pękają w pajęczynę a na klakson pukają w czoło dzięcioły dziewczyna rozdaje gazety macha do limuzyny jak z bajki jej cycata koleżanka chce mi umyć szyby jakąś tłustą cieczą a smaruj i bujaj bujaj i smaruj niech się pieni rośnie mi w środku wiersz na ten czas zakorkowany muszę go uratować w sobie to dotyk z nieba obraz Michała Anioła na sklepieniu dwie dłonie palce szukają siebie
magda Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? to w którą stronę?
Almare Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? to w którą stronę? połknął "c", ale naprawi, jak znam Bronka.
zak stanisława Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? to w którą stronę? połknął "c", ale naprawi, jak znam Bronka. górne "c"? myslę że lepiej "które" za okanmi z szyb, które pękają , a tak poza tym to "szybny erotyk ?" jakoś takoś misie przeczytało :P
Magda_Tara Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 oj, erotyk! mniam! :)) korek, a jaka przyjemność ! :))
magda Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? to w którą stronę? połknął "c", ale naprawi, jak znam Bronka. mam nadzieję, że nie jednak. poczekam sobie. m.
allena Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 okno z szyb? a nie z szybu? :) a.
Bronek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Dzięki za trafne uwagi, poprawiam.... za oknem z szyby która pęka w pajęczynę a na klakson pukają w czoło dzięcioły dziewczyna rozdaje gazety macha do limuzyny jak z bajki jej cycata koleżanka chce mi umyć szyby jakąś tłustą cieczą a smaruj i bujaj bujaj i smaruj niech się pieni rośnie mi w środku wiersz na ten czas zakorkowany muszę go uratować w sobie to dotyk z nieba obraz Michała Anioła na sklepieniu dwie dłonie palce szukają siebie
Dawid D. Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 a to okno do szybu chyba :) coś z górniczych wierszy wow lipton na maxa
Bronek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Macie świętą racje z tym oknem, dzięki.... schowany za szybą która pęka w pajęczynę a na klakson pukają w czoło dzięcioły krew mnie zaraz zaleje jak nie walnę szczerej wiązanki tak z grubej rury od serca dziewczyna rozdaje ulotki macha do limuzyny jak z bajki jej cycata koleżanka chce mi umyć szyby jakąś tłustą cieczą a smaruj i bujaj bujaj i smaruj niech się pieni rośnie mi w środku wiersz na czas zakorkowany muszę go uratować to dotyk z nieba obraz Michała Anioła na sklepieniu dwie dłonie palce szukają siebie
H.Lecter Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 " Cycata " rzeczywistość, która buja i smaruje, i peel " dotknięty z nieba ", któremu " rośnie w środku wiersz "... Proponuję szybkie przenosiny na P.
Judyt Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 ojej to rzeczywiście współczesny wiersz(Udręka) zwłaszcza ten M. Anioł w takim połączeniu :)ciepłoniaście
magda Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to nie, jednak. Pomimo najszczerszych chęci. Nie trzyma sie kupy, panie Bronku. Choćby w warstwie nastrojowej - pierwsze dwie piętrzą irytację, a potem nie wiadomo co się dzieje, końcówka jak od innego wiersza - ani to kulminacja, ani spuszczenie pary. Proszę jeszcze raz spróbować od początku, od samego pomysłu. Pozdrawiam, m.
Bronek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 No właśnie i o to właśnie mi chodziło, że rzeczywistość, która nas otacza jest taka jaka jest, ale to od nas zależy jak ją odbieramy i czy jesteśmy w stanie dostrzec piękno nawet tam gdzie go nie ma, czy jesteśmy niejako przez swoją nadwrażliwość zmuszeni do łapania chwili w słowa....
Rekomendowane odpowiedzi