zak stanisława Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Ogarnia ją fala drgań, kiedy skupiona ćwiczy odbijanie. Dzikość miota, sygnały euforii przepływając poddają się erupcji. Cel, trafiony zatopiony (HAYQ) ogarnia ją fala drgań przy odbijaniu ruchów dzikość miota się w niej sygnały euforii poddają się erupcji cel trafiony zatopiony (Egzegeta)
HAYQ Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Ogarnia ją fala drgań, kiedy skupiona ćwiczy odbijanie ruchów. Dzikość miota, sygnały euforii przepływając poddają się erupcji. Cel, trafiony zatopiony. Ciekawe, jak obrazek pokazywany w zwolnionym tempie. Troszkę bym jednak odchudził, Stasiu. Myślę, że jedno "ją" wystarczy. Zastanowiłbym się jeszcze nad "przepływając"... czy potrzebne. Pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 to taka życiowa gimnastyka codzienności Stasiu...cmok:):)
Franka Zet Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Myślę, że HAYQ trafnie ocenił, też bym wyrzuciła "przepływając", i może "sygnały euforii tworzą erupcję". Ciekawie podpatrzyłaś. Buziaczki.
Magda_Tara Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Stasia ma oko !!! :)))) buziak! dobre !! :))
egzegeta Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu ja wiem, że lubisz sobie pogadać. Ale nie zawsze to dobre:) nie wiem czy dobrze skumałem ten wiersz, ale jeśli tak to wtedy tak:ogarnia ją fala drgań przy odbijaniu ruchów dzikość miota się w niej sygnały euforii poddają się erupcji cel trafiony zatopiony przepraszam, że znów się wymądrzam, ale taki ze mnie już poprawiacz;) Pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Tak, sportsmenka: dźwiganie ciężarów, koszykówka, biegi ( na różnych dystansach, łącznie a maratonem), skoki, zapasy, itd, itp. Jeśli to o tym, o czy myślę, to też bardzo, bardzo. Serdeczności - baba
teresa943 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Satasiu! Może:Sygnały euforii przepływają poddając się erupcji. Bardzo wieloznaczny wiersz. Fajna ta spotsmenka (wyćwiczona):) Serdecznie ściskam :)))
bestia be Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Jednak mnie wydaje się, że ta sportsmenka to raczej przykrywka do innego przesłania wiersza w postaci przyjemności pozdrawiam bestia
zak stanisława Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 dziękuję wszystkim paniom i panom za cenne uwagi pozdrawiam ściskam każdego z osobna i wszystkich razem miłego dnia
Rekomendowane odpowiedzi