greg_lipski Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 już mam bilet widzę tę chwilę jadę niedogaszone euforie i miłość nadpitą zostawiam dzieci niepoczęte z tęsknoty porzucam brak roszczeń dla zmiany nieplanów coś we mnie mówi - tylko się nie zastanów
Magda_Tara Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 bardzo podobało się w warsztacie, teraz jeszcze bardziej ! :))
zak stanisława Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. porzucam brak roszczeń dla zmiany niepanów coś we mnie trzeszczy - tylko się nie zasta nów powita zmianą planów:PPPPPP misie gregu! twój wiersz pozdrawiam ciepło
teresa943 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 w warsztacie zachycił i nadal nic nie stracił :) a to sobie będę powtarzać: tylko się nie zastanów jakie to pomocne, gdy "zmiana planów" serdecznie pozdrawiam :))) Krysia
bezsenna81 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 wiersz fajny,czasem dobrze się nie zastanawiać,pozdrawiam:)
Bernadetta1 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 mnie tez sie widzi :0pozdrówki:)
M._Krzywak Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 niefizycznie widzę tę chwilę To jest okropne, to szpeci ten wiersz! Wywalić "niefizycznie" i nawet się nie zastanawiać. Za resztę plusior, a za drugą strofę uznanie! Pozdrawiam.
greg_lipski Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Magda Tara - bardzo dziekuje za ponowne odwiedziny i ponowny komentarz Stasia - bardzo dziekuje, misie Twoja wariacja tez :) Krysia - otoz to! pozdrawiam serdecznie Bezsenna - to chroni czasem przed pusta bezsennoscia, tworcza bezsennosc niech trwa w zastanowieniu ;) Bernadetta1 - bardzo dziekuje i pozdrawiam M. Krzywak - trapilo mnie to czasem, mijaly lata i nic innego nie znalazlem, teraz chyba cos mam, ale musze dojrzec. Jak dojrzeje to zmienie:) bardzo dziekuje za odwiedziny i komentarz. Wszystkim Darz Bor siarczyscie!
egzegeta Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 no to ja jeszcze przed ostateczną decyzją: już mam bilet widzę tę chwilę miłość nadpita niedogaszone euforie zostawiam dzieci niepoczęte z tęsknoty porzucam brak roszczeń dla zmiany nieplanów coś we mnie mówi - tylko się nie rozmyśl pozdrówki sąsiedzkie;))
bestia be Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 bardzo fajny wiersz pozdrawiam bestia
Waldemar Talar Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bez ogródek powiem Lipski że wiersz trafił - a ten fragment o niepoczętych przez tęsknotę dzieciach bardzo zmysłowy. spokojnego wieczoru życzę
greg_lipski Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ulegam sugestiom Krzywaka i Egzegety, i wyrzucam "niefizycznie" (w diably!) czujac fizyczny bol przywiazania :), ale dalej juz nie zmieniam, bo to przestalby byc moj wiersz bardzo dziekuje za wszystkie sugestie Bestii i Waldemarowi dziekuje za odwiedziny i uznanie Darz Bor
Baba_Izba Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Moim zdaniem, została kwintesencja tego, co chciałeś wyrazić w wierszu - bez uszczerbku dla treści. Teraz sam płynie. Serdeczności - baba
Nata_Kruk Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Naprawdę fajne, dla mnie bez zmian. Pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi