Bernadetta1 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 poranek znów zakwitł zniesmaczeniem autobus rozciąga sie do granic przyzwoitości o jeden krok wzrasta poziom mojej tolerancji na pięciolinii drutów energetycznych drzewa zaczepiają obecność liście stroją instrumenty kamienne płyty chodnikowe klaszczą rytmicznie kiedy przewidywalnie stawiam kroki udając pośpiech świat poszarzał do południa wybrzmi echem resztka pesymizmu
aluna Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Piękna poezja przytłacza codzienność ....Twoim wierszem ...ot tak po prostu! Chce się rano wstać!Optymistycznie pozdrawiam!
Bernadetta1 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki serdeczne:) poranki czasem bywają mało optymistyczne;)...pozdrawiam:)
teresa943 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ech, poranki...szczególnie pochmurne, ponure za oknem i pustka w domu...chciałoby się nie wychylać nosa spod kołdry...chyba każdy czasami tak ma, ale Ty kończysz nadzieja, że do południa...potem już "z górki"... Fajnie namalowałaś szarą, banalną codzienność...wniosek: nawet banał może być poetycki :))) Nocka już rozpostarła namiot, więc szeptam cichutko: dobranoc :)))) "się" zgubiło ogonek, widać potknęło się na płycie chodnikowej :))
Marusia aganiok Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 to się porobiło:>) Muzycznie z samego rana; aż chce się aby nutka pesymizmu poszła sobie w takcie na dwa! Też muzyczna jestem:>) Miło się czytało;>)
Bernadetta1 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Krysiu:):)..ogonek poprawiam omsknął mi się;)..dobrej nocy życzę:)
Bernadetta1 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Marusiu:)...miło ze udało sie przegonic ten pesymizm;)pozdr.
Baba_Izba Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Bardzo obrazowo przedstawiasz ten dzień, który "zakwitł zniesmaczeniem". A którą nogą wstała peelka z legowiska? Optymistycznie brzmi puenta: "do południa wybrzmi echem resztka pesymizmu" Pozdrawiam serdecznie - baba
Eliasz Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 puenta do bani reszta jest dobra, za dobra na taaką puentę
Bernadetta1 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja mysle ,że puenta jest wywazona;)...kolo poludnia mija nam zwykle podły nastrój:)pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo kochana ja z reguły wstaje lewa ostatnio;)...musze chyba moj,, tapczoł ''przesunac na inna scianę;):)pozdrówki
Koval_ZNowin Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 kamienne płyty chodnikowe klaszczą rytmicznie kiedy przewidywalnie stawiam kroki udając pośpiech to mi się podoba, tak prawdziwie o nie prawdziwym:) reszta również ciekawa jak poranek pozdrawiam serdecznie:)
Bernadetta1 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Kovalu...pozdrawiam serdecznie:)
kasiaballou Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Czytam i czytam i nadziwić się nie mogę - misie :)) pozdrówki kasia
Bernadetta1 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciesze sie na te misie Kasiu;):)...ciepłe pozdrówki:):)
ula Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 a u mnie to z leczka na odwrót, gorsze po południu bywa, chociaż?.. schowam sobie, schowam go;)
Bernadetta1 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. róznie to bywa u mnie najgorsze poranki:)...potem juz oki:)
Rekomendowane odpowiedzi