Tomasz_Biela Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 chleb to nudna powszechność przestaje smakować jest go za dużo lub usycha * ból psychiczny kroi mnie łamie na mnie noże tańczą balet już są we mnie żłobi się wnętrze wygląda na to że jestem jaskinią pełną echa dyskomfort to moja główna wygoda tutaj żal wytwarza się niespodziewanie szybko ciągle skądś spływa dlatego pewnie łatwiej wywołuję lęk rozstrój i powrót do zdrowia proszę nie kaszleć ani nie wymiotować podczas zwiedzania wstrzymać się z oklaskami to naprawdę niepotrzebne
złamane skrzydło Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. współczuję :(
Judyt Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Tomku,b.smutna rzeźba zdaje się z dobrym finałem; skumulowana w jednym miejscu, :)ciepłoniaście
adam walczak Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 takie to zycie jaskiniowca.. Freud cos o tym wie
Tomasz_Biela Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. współczuję :( nie ma się co smucić jeszcze za mnie ;) dzięki za ślad / uszanowanie /
Tomasz_Biela Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za ślad uszanowanie /
Tomasz_Biela Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. thx uszanowanie /
aluna Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Tomasz Biela napisał: "dyskomfort to moja główna wygoda tutaj żal wytwarza się niespodziewanie szybko ciągle skądś spływa " Nasuwa się "przeżyj to sam"-pogadamy! pozdrawiam komfortowo!
Tomasz_Biela Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za ślad / uszanowanie /
teresa943 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Wstrząsająca ta rzeźba... jakby obraz wewnęrzny człowieka, jego przeżyć, odczuć, rozterek...nikt nie może tak do końca zrozumieć drugiego, bo nigdy nie jest w stanie być "nim identycznym". dyskomfort to moja główna wygoda tutaj żal wytwarza się niespodziewanie szybko ciągle skądś spływa dlatego pewnie łatwiej wywołuję lęk rozstrój i powrót do zdrowia proszę nie kaszleć ani nie wymiotować podczas zwiedzania wstrzymać się z oklaskami to naprawdę niepotrzebne Obraz przeżyć (cierpień, choroby) budzi lęk u innych, czego zainteresowany nie potrafi znieść...chyba tu także chodzi o litość...tak, litość potrafi być upokarzająca... Trudny, ale dobry wiersz jak wiele Twoich, które czytam, choć nie zawsze komentuję. Serdecznie pozdrawiam :))) Krysia
Tomasz_Biela Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Krystyno uszanowanie /
Marlett Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Tomku! Poszukiwanie wnętrza innego, nieprzeciętnego - gorzka ironia. PozdrawiaM.
ireneusz paprocki Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Wstrząsająca rzezba, ale mi się podoba! pozdrawiam lulek
Rekomendowane odpowiedzi