Roman Bezet Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Dostałem info na gg:A jutro na tvp polonia o 19.35 bedem sie wypowiadał podpisano: asher (Jacek Ozaist). Gdyby ktoś był zainteresowany. Prawdopodobnie chodzi o dziś, czwartek 8 stycznia 2009. PS. Ponadto http: //www.krakowpost.com/articles/2008/12/29/1204.html
Ania_Ostrowska Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 O tej porze na tym kanale są Wiadomości. Pomyłka?
Roman Bezet Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czas londyński, sorry podwójne 20.35 - słowo ashera! ponadto polecam: http: //www.nowyczas.co.uk/index.php?s=Jacek+ozaist&x=0&y=0
Roman Bezet Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 ja już milknę, nich się sam bohater tłumaczy, program się kończy, a uszu asherka nie widać...
asher Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 dopiero na koniec powiedzieli, że odcinek kulturalny za tydzień :( nie wiem, nie znam się, ryła użyczyłem i głupoty gadałem..., ale kiedy nadadzą nie decyduję. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Asher! Trudno , może innym razem uda się zobaczyć program:)) PozdrawiaM.
asher Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Oki. Będzie za tydzień o tej samej porze. Niestety, nie obejrzę. Będę daleko od polskiej TV. Ale jeśli ktoś ma ochotę polać z etatowego emigranta, zapraszam :)
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Te, ale właśnie o to idzie w tej TV, że ona jest Polonia, czyli, że dla Polaków na świecie całym. To sobie będziesz mógł spokojnie prześledzić swoją dykcje i artykulacje ;)) Ja osobiście też sobie z największą przyjemnością obejrzę. Pozdrawiam
asher Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Tyle, że byłem pośrodku oceanu :))) Widział ktoś???
ja_bolek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie tam nie było ... pośrodku oceanu, w zmiętej stroboaureoli ... kiedy powtórka?
Rekomendowane odpowiedzi