Daria_Paryła Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Gubisz oddech, ręce, język. Wszystko. Na śniegu ślady stóp tych, którzy umierali zimą. Zobacz: tu kiedyś bawiły się dzieci. Opowiadały legendy o kłujących drzewach i morskich potworach. Wtedy otwierały się okna i piwnice, świeciły blade żarówki. Rządził mrok, panowała jasność. Teraz wieczory są zimne. Krew stygnie, choć tego nie czujesz. L. 03.01.2009.
Baba_Izba Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Przeczytałam, moim zdaniem bardzo dobrze zbudowałaś wierszem atmosferę. Mnie, miejsce opisane w wierszu kojarzy się z odwiedzaniem miejsc swojej młodości, lub dzieciństwa. Podoba się, pozdrawiam - baba
Tomasz_Piekło Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Mnie też się podoba. Niby tak samo, jak poprzednie wiersze, ale jednak jakoś inaczej, takie mam odczucie. Bardzo fajna puenta. Pozdrawiam
złamane skrzydło Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 połaczę się w obie opinie :D
kasiaballou Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 i ja się podepnę - super pozdrawiam kasia
bezsenna81 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 wiersz fajny,budzi wspomnienia,pozdrawiam serdecznie:)
ireneusz paprocki Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 mi tylko pozostało żem słaby pisarz i początkujący wyrazić opinię wyżej napisaną pozdrawiam lulek
Bernadetta1 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 perfekcyjnie zbudowny nastrój wiersza...pozdrawiam:):)
Rachel_Grass Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 dawno temu, kiedy byłam młoda i głupia :P, nie przekonywały mnie Pani wiersze. dziś jest inaczej aż do bólu, biorę do ulubionych. pozdrawiam.
Nechbet Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 rzeczywiście bardzo dobre, choć na początku już zraził mnie gubiony oddech, jednak w całości i po kilkukrotnym przeczytaniu - wyśmienite wszystko. pozdrawiam serdecznie Marta
Monika_Gromala Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Musiałam przeczytać kilka razy, żeby naprawdę poczuć nastrój wiersza. Niemniej bardzo mi się podoba. pozdrawiam :)
Robert_Siudak Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Nie będę oryginalny, wtórując przedmówcom: bardzo dobry, pointa rzeczywiście szczególnie, szczerze - to chyba pierwszy Pani tekst który czytam, i musze powiedzieć że zachęcił do dalszej lektury Pozdrawiam R.
Rekomendowane odpowiedzi