Gilberta Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 czasem przeglądam się w twojej twarzy jak w lustrze tafla nie zawsze gładka zmarszczki zawdzięczasz złości moje wybuchy agresji wyżłobiły już ślady przez te piętnaście lat bruzdy dotykam dłonią chropowate idziesz sie ogolić stępisz maszynkę moją nieprzewidywalnością
Franka Zet Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Bardzo dobry autoportret, puenta się podoba - nieprzewidywalność jest nie do zgolenia. Pozdrawiam :))
Ewel K Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Mnie również się podoba. Dwa pierwsze wersy mogą zapowiadać jakiś banalik o tym słynnym przeglądaniu się w sobie, ale później się broni;) Można w sumie uczynić twarz taflą, usuwając samą twarz, a dalszy ciąg mówiący o jej wyglądzie pozostawi domysł - to już indywidualnie. pozdrawiam PS: I chyba witamy kogoś nowego, tak?:)
Bernadetta1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam Ewel cieplutko:)...nowego absolutnie;) Bernadetta sie kłania:) ..nowy nick , bo wiersze nietypowe jak dla mnie,z góry przepraszam bo to moj debiut jesli chodzi o wiersze białe...tym bardziej mi miło ze sie widzi :)pozdr.
Ewel K Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam Ewel cieplutko:)...nowego absolutnie;) Bernadetta sie kłania:) ..nowy nick , bo wiersze nietypowe jak dla mnie,z góry przepraszam bo to moj debiut jesli chodzi o wiersze białe...tym bardziej mi miło ze sie widzi :)pozdr. Ahh, więc to tak, witam, witam serdecznie:)
Bernadetta1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam Ewel cieplutko:)...nowego absolutnie;) Bernadetta sie kłania:) ..nowy nick , bo wiersze nietypowe jak dla mnie,z góry przepraszam bo to moj debiut jesli chodzi o wiersze białe...tym bardziej mi miło ze sie widzi :)pozdr. Ahh, więc to tak, witam, witam serdecznie:) pozdrawiam:):)
ireneusz paprocki Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 suptelnie i miło pozdrawiam lulek
Bernadetta1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Irku:)...pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ciekawy wiersz. Serdecznie pozdrawiam - baba
Bernadetta1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Babo kochana:)...miło że zajrzałas:):)
Bernadetta1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Magdo:)...pozdrowienia ciepłe choć na dworze brrr;)
Koval_ZNowin Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 no Rembrandt jest pod wrażeniem. Ciekawe zwłaszcza pierwsza wers trzeci pozdrawiam serdecznie:)
Bernadetta1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam równie srdecznie:)
Rekomendowane odpowiedzi