Bernadetta1 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 niedobitki sekundy piją ze mną na zdrowie za ten przyszły za nowy dreptający naiwnie wiem wymagam zbyt dużo czy mi przyszłość przepowiesz czy wypijesz ten toast szklankę tłukąc dziecinnie tak z uśmiechem być może szczęście łowiąc na siłę wszak mówiono zwyczajem przyjdzie wyczekiwane zamiast gorzkich kropelek pulsujących niewinnie daj mi słodkie nadzieje przebudzone nad ranem
kasiaballou Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Wszystkiego Najlepszego w NR, Bernadetko - ładnie zaczynasz roczek :)) kasia
Bernadetta1 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawzajem Kasiu...wszystkiego co najpiękniejsze w tym nowym raczkującym jeszcze roku:)...i dziekuję:)
Baba_Izba Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 "daj mi słodkie nadzieje przebudzone nad ranem" - bardzo Ładne i optymistyczne! Podobno - wieczór, nie jest dobrym doradcą. Dobry jest ranek! Jak zwykle, miŁo, cieplutko, przytulnie. Wszystkiego co najlepsze - w Nowym życzy- z uściskami - baba
Bernadetta1 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki serdeczne Babo:)...nadzieje budzą sie o poranku...ponoć:)...njlepsze życzenia w Nowym :)pozdrawiam
Franka Zet Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Berni, stłuczona szklanka na szczęście. Ładnie to ujęłaś. Dużo dobrego pod nową datą :)
Bernadetta1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Franiu:)...dla Ciebie tez dużo dużo dobrego:)...pozdr.
teresa943 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Bernadetko...pięknie, szczególnie ujęły mnie te nadzieje nad ranem... hehe...dość wieloznaczne...:))); życzę spełnienia - Krysia.
Bernadetta1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu fakt dwuznacznie wyszły:)...pozdrówki noworoczne:):)
Bernadetta1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Sfinksie:):)i pozdrawiam
ireneusz paprocki Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 bardzo zaskakująca pointa jak i wiersz--------podoba się nic więcej nie przystoi powiedzieć pozdrawiam lulek
Rekomendowane odpowiedzi