Seniorita Grzesznica Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie wcisnę już sensu w litery Nie ubiorę już myśli w słowa Kocham Pragnę Potrzebuję Proszę Pana, to banały Tylko dotyk jest prawdziwy Tylko uśmiech daje życie Trochę ciepła i bliskości Nic mi więcej nie potrzeba Proszę Pana, ja chcę wierzyć Chwytać sny w pajęczą sieć Biec po tęczy, tańczyć w deszczu Pić ze źródła Twej nadziei Proszę Pana, nie chcę mówić Niech Pan czyta w moich myslach Ja mam w sercu marzeń wiele Niech Pan weźmie jak najszybciej
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 część pierwsza zdecydowanie bardziej mi się podobała. pozdrawiam.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 II strofa brzmi jak szanty... Tera
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. polecam do przeczytania część pierwszą tego Pana. pozdrowienia.
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Racja - te wiersze nic nie łączy. Każdy z osobna jest piękny, aczkolwiek pierwszy mnie bardziej wciągnął. Czekam na część III-cią.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jeżeli tendencja spadkowa ma się utrzymać, to szczerze odradzam pisanie części trzeciej. Druga jest wystarczająco zła. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi