Michal Mis Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Śniegiem zabieliło miasto zapadło w ciszę to nie czas na miłość raczej na grzane wino ciepłe łóżko i sen. Świat jak pęknięty dzban rozlał się zza szyb obojętny z tej perspektywy wypija ze mnie śmierć, Cierpkim słowem wzlatuje ponad brudną biel pozostawiam niedokończone światło i cień w chwili tej rozsmakowany zapominam co to noc i co to dzień zbieram myśli wybrakowane scalam w trywialny gest Z dali woła mnie życie lękliwy głos jego słyszę bez litości dopada mnie strach w jego szponach jak glina spadam, umieram i rodzę się jeszcze raz.
Zuźka Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Naprawdę dobre. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Zuza ;)
kasiaballou Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 A ja uważam, że to taki "grzech pobłogosławiony" ... Wiersz taki/ siaki ale słonka i śnieżnych zasp (tylko takich ) życzę :) kasia.
Baba_Izba Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Jak śnieg i grzaniec, a w tle łóżko, to nie jest źle! Pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi