Tomasz_Biela Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 kruk rozściela urwisko pod wierzbą nie zaznasz do końca spokoju drzemią tam zwierzęta zdolne i niezdolne już do obrony za to ich cmentarz zamieniliśmy się rolami teraz ja jestem wierzbą nad tobą wypoczywamy tak w sobie zrozpaczeni za otoczenie * kto pierwszy przejdzie podnosząc czarny parasol ?
zak stanisława Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 oo, Tomku, wiersz przeszedł metamorfozę i jest dobrze, cmoook
teresa943 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Bardzooo...podoba się po zmianach... Pozdrawiam w świątecznym nastroju i życzę Radosnych Świąt :))))) Krystyna.
Zuźka Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 "w sobie zrozpaczeni za otoczenie" - przekonuje mnie całkowicie. Jeden wers wystarczy, by cały wiersz wydał się fenomenalny. Pozdrawiam Zuza ;)
Rachel_Grass Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 generuje niesamowity wręcz klimat, więcej powiedzieć nie potrafię, naprawdę pod wrażeniem. pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Jestem pod wrażeniem, serdecznie pozdrawiam - baba
Tomasz_Biela Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lekką tak, przeszedł dziękuję / uszanowanie /
Tomasz_Biela Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wzajemnie pozdrawiam dziękując uszanowanie/
Tomasz_Biela Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miłomi / uszanowanie /
Tomasz_Biela Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. naprawdę dziękuję / uszanowanie /
Tomasz_Biela Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. serdecznie równie / uszanowanie /
kasiaballou Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Mrrroczno i tajemniczo; lubię zagadki - przeczytałam z przyjemnością ( na warsztacie też) pozdrawiam świątecznie, Tomaszu :)) kasia.
Tomasz_Biela Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję / i składam pęk życzeń przewiązany grudniem / uszanowanie/
Nata_Kruk Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za ten fragment szczególny plus, całość, pozytywnie. Pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi