teresa943 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 w bławatkowym pudełeczku pod choinką położę promyki pieszczoty zziębnięte dłonie oblekę uśmiechem czułości dziś pisanym na moim niebie wciąż słoneczna pogoda bez chmurki na czole wysyła wesołe iskierki w życzliwym opłatku pogodę ducha dzieli z bliźnimi
Bernadetta1 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Krysiu:)...zapachniało mi już świetami:)...sama nie mogę sie jeszcze przełamać, żeby napisać coś światecznego a tak mnie kusi;)....bardzo ładny wiersz:)pozdr.
Koval_ZNowin Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ty zawsze dzielisz się z nami swoją pogodą ducha:) a w święta szczególnie, dziękuję:) pozdrawiam serdecznie:)
Marusia aganiok Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 w sam raz pod choinkę Wesołych Świąt Krysiu;)
teresa943 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bernadetko! Najlepiej wsłuchaj się w pragnienia serca... wyjdzie na pewno coś cieplutkiego i pachnącego... Dziękuję. :)))) Pozdrawiam zapachem cynamonu i suszonych grzybów -Krysia.
teresa943 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadłeś. Lubię się dzielić tym, co mam...i sama wtedy szaleję z radości :)) a więc dzielmy się nawzajem, szczególnie w święta :))))) Dziękuję i pozdrawiam cudownym zapachem migdałow w świątecznych... "bułeczkach" :)))
teresa943 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wzajemnie Marusiu :))) Z całego serca wszystkiego, co zowie się szczęściem :))) Krysia.
złamane skrzydło Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 ech, a mnie smutek obleciał święta są takie przyjemne a ja mam złamane skrzydło, dobrze że wiersze są ciepłe i balsamem nasmaruję rany:) Wesołych, spokojnych , pogodnych i ciepłych świąt! to ciepło wigilijnego stołu niech idzie za tobą tereso przez cały Nowy Rok!.
Magda_Tara Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 rozpędzona, na chwilę przystanęłam i na takie śliczności wpadłam :)) Krysiu, nie umiem tak ładnie, ale życzę najcudowniejszych świąt z całego serca.
teresa943 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Biedaku! Współczuję z całego serca. Cieszę się, że wierszyk nabalsamował to zlamane...wzajemnie życzę Ci mimo wszystko, pogody ducha i nadziei, że skrzydełko się zrośnie i jeszcze wzlecisz wysoko... Szczęśliwego Nowego Roku! Twoje zdrowie :))))
teresa943 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magda! Uradowałaś mnie tym wpadnięciem z rozpędu :) Wzajemnie życzę pogody ducha i radosnych świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku :)))) Wznieśmy toast za Wenę :))) Krysia.
Rekomendowane odpowiedzi