Orston Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 święta w bieli żadnych śladów za moim oknem
Katarzyna Bielińska Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Całkiem fajne;) Pozdrawiam, Kasia
aluna Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Super! Nic dodać nic ująć!Pozdrawiam
Orston Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, całkiem wystarczy ;) Pozdrawiam O.
Orston Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję! Pozdrawiam również
Ania_Ostrowska Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A moją pierwszą myślą była biel szpitalnej pościeli. Smutne. Pozdrawiam - Ania
Waldemar Talar Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Smutne haiku - mam nadzieje że dobrze odczytałem ten obrazek Orstonie. pozd.
Orston Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A moją pierwszą myślą była biel szpitalnej pościeli. Smutne. Pozdrawiam - Ania Oj, to już lepiej być samotnym, ale zdrowym ;) Ale skojarzenie nietypowe, fakt. Coż, smutne haiku też bywają. Pozdrowionka wieczorowe Marek :)
Orston Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Smutne haiku - mam nadzieje że dobrze odczytałem ten obrazek Orstonie. pozd. Tak, Waldi - nie pomyliłeś się. Pozdrawiam Cię
jasna Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie ukryłeś samotne święta. jasna :-))
Orston Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie ukryłeś samotne święta. jasna :-)) Dzięki :) Serdeczne pozdrowienia Orston
aluna Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Żadne to pocieszenie ,ale wiedz że nie jesteś osamotniony! Zdrowiej!!! Wesołych Świąt! Bez zmartwień, z barszczem, z grzybami, z karpiem, z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta niech się snuje kolęda i gałązki świerkowe niech Tobie pachną na zdrowie. Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia to tradycyjne , najszczersze życzenia. Wesołych Świat i Roku szczęśliwego, Niech obficie da , co ma najlepszego ! ___________$$Wesołych Świąt_____ _______________$$$$______ ___________$$$$$$$$$$$$__ ____________$$$$$$$$$$___ ______________$$$$$$____ _____________ $$_$_$$___ _________________$______ ________________$$$_____ ____________/)__$_$$$__(\__ ____________||_$_( ) $$_||__ _____________$___(\___$___ ____________$_$$_||_$$$$___ ___________$$$$$$$$$$$$$__ _____________$__$$$_$_____ ____________$_$$$_/)__$_____ ________(\_$_( )___||_$$$_/)__ ________||$_$$__$$$$___ $||__ _________$___/)_$$_( )_$$$___ ________$_$$_||___$$$$$__$$__ _______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__ __________$$$__(\__$$$_$_____ _________$_$$$_||_$$$__$$____ _____(\_$__( )_$$$$__( )__$__/)__ _____||$$$$$$_$$$__/) _$$$_$_||_ ______$___$$$$____||___$$$$$___ _____$___/)___( )___$$$$$___ $___ ____$$$$_||_$$$___$$$_(\_$$$$$$___ ___$__$$$$___$$$$$__$_||__$$$__$__ __$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_ _spełnienia______________$$$$$$marzeń ____________$$$$$$$$$$$$_____ `*..*``*..*``*..*``*..*``*..*``*..*`
Ewa_Kos Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kojarzy się smutno, ale to tylko jedna możliwość.ślady były, ale była zawieja i je zawiała więc: świąteczna zamieć nie pozwoliła wrócić po śladach Pozdrawiam Orstoniku i życzę Wesołych Świąt i wieeelkich prezentów:)) Cmok! Cmok! Ewa
Orston Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ci z serca za tak piękne życzenia i "cudaśną" choinkę - jestem pod wrażeniem! Również życzę Tobie Wspaniałych i Radosnych Świąt oraz Najlepszego Nowego Roku! Z serdecznymi pozdrowieniami - Marek.
Orston Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kojarzy się smutno, ale to tylko jedna możliwość.ślady były, ale była zawieja i je zawiała więc: świąteczna zamieć nie pozwoliła wrócić po śladach Pozdrawiam Orstoniku i życzę Wesołych Świąt i wieeelkich prezentów:)) Cmok! Cmok! Ewa O! Jak optymistycznie. Można pomyśleć, że tak zawiało, że goście musieli zostać na noc. Pamiętam Wigilię u babci, gdy po Wieczerzy już zostawało się u niej na święta. A że nie było wolnego miejsca w lóżkach, bo rodzina w komplecie, to nadmuchiwało się materac do pływania. Przychodziły wtedy koty do mnie, i mrucząc, usypiały mnie. Ach, jak mi brak tego… Wspaniałych Świąt Ewuniu! Moc buziaków dla Ciebie! Ps. Pozdrów kociaki i piesiaki :)
Ann N.N. Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. * święta w bieli - jaka jasna gwiazda nad moim domem! :o) Kiedyś tak będzie. Z życzeniami tegoż i wszystkiegoż innegoż acz dobregoż, Lenka :o)
Orston Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. * święta w bieli - jaka jasna gwiazda nad moim domem! :o) Kiedyś tak będzie. Z życzeniami tegoż i wszystkiegoż innegoż acz dobregoż, Lenka :o) Jakże cudne te życzenia! Chwytam klawiaturę w ręce, by w Dniu Boga Narodzenia podziękować za nie Lence. Życząc Tobie, by marzenia w sercu noszone skrycie, w Dniu Bożego Narodzenia zrealniły się obficie! :*
Rekomendowane odpowiedzi