Page_up Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Gdy zegar wybija północne tony nocne poświaty nauczają Nie patrzeć zabiją to co różni nas tylko słuchać Mowa tajemnicza i plugawa Przy zamkniętych oczach zrozumiana. Przekazują… Każda chwila dnia będzie dobrym przykładem abyś nie skończył tak jak ja.
złamane skrzydło Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Każda chwila dnia będzie dobrym przykładem abyś nie skończył tak jak ja. pasuje do wiersz wyżej:))))))) podobny temat? macham skrzydłem
Baba_Izba Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja bym : "gdy zegar wybija północne tony nocne poświaty nauczają" Pozdrawiam - baba
kasiaballou Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Tytuł trywialny, treść niesie same wtórności, a moralizatorska pointa rozkłada do reszty - to nie jest dobry wiersz, nic z niego nie wyniosłam. Ale pozdrawiam niedzielnie :) kasia.
Page_up Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę że w takiej formie będzie lepiej, dzięki.
Page_up Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu Ty mnie rozłożyłaś tym komentarzem na łopatki :D Godzina o której to napisałem mówi sama za siebie, chociaż będzie pamiątka po tym stukaniu w okno zanim położyłem się spać :P
Page_up Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie do końca, u mnie jednak nie ma nic głębszego, niestety wywaliłem wszytko od razu i wyszło trywialnie, ale ta pointa bez całej reszty mogłaby być również i u Ciebie :D pozdrawiam
złamane skrzydło Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie do końca, u mnie jednak nie ma nic głębszego, niestety wywaliłem wszytko od razu i wyszło trywialnie, ale ta pointa bez całej reszty mogłaby być również i u Ciebie :D pozdrawiam to co, robimy w DUECIE? ;)
Page_up Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe ;] to już moja druga taka propozycja w karierze :D Jak coś wystrugam ciekawego to spokojnie czerp ze mnie jak ze źródła długowieczności :]
Rekomendowane odpowiedzi