Damian_Woland Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 może pani zakończyć zabawę wilgoć i tak wysublimuje z mroźnych zakamarków kątów rozwartych pomiędzy gdy grają ostre paznokcie na drewnianych strunach szyby drżą rozognione zwalniają elektrony krople wędrują rynnami wprost na podstawione języki punktowy szlak i rozpryski dudni gorące staccato gram z panią o jestem kolejne rozdanie wiem zsuwa mnie bezgłośnie pomiędzy źdźbłami traw coraz bliżej Charona [sub]Tekst był edytowany przez Damian Woland dnia 05-07-2004 07:58.[/sub]
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 możliwe,że jstem skrzywiona,ale moim zdaniem wiersz mówi o umieraniu...czy się mylę? pzdr.
Damian_Woland Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myli się pani pozdrawiam D.W.
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło się mylić, ale zadziałało już prawo pierwszych połączeń...i chyba cięzko mi będzie znaleźć coś jeszcze w tym wierszu, co poruszyłoby mnie równie, jak śmierć. pzdr.
Nowak Grzegorz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mysle ze dobry wiersz....troszeczke ciezko mi sie go czytalo w pewnym momencie...ale ogolnie dobry..ladne metafory...ciekawy:) pozdrawiam
Damian_Woland Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chciałbym się dowiedzieć, w którym momencie ciężko się czytało. jeżeli będę mógł, to poprawię, ale na razie nie wiem co. pozdrawiam D.W.
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo dobry wiersz! ciekawił mnie do końca.. bardzo dobra puenta i naprawde znalazłam tu dla siebie kilka bardzo smacznych wersów. Czekam na kolejne utwory Pozdrawiam Agata
Damian_Woland Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może nie jest to żadne arcydzieło, ale naprawdę się starałem. pozdrawiam D.W.
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 owe starania wydały owoce:)
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wyjątkowo ciekawy wiersz - przyznaję, że wyczuwam erotyczne zabarwienie ukryte "pomiędzy"... Najciekawsza jest pointa - uniesienie, orgazm, ekstaza - przedstawione jako Hades, czyżby sugestia grzechu? Albo też zabawa z "panią" prowadzi do totalnego wyczerpania? Gratuluję dobrego smaku ;o)
Rekomendowane odpowiedzi