Baba_Izba Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marchewka - (prosta jak drut- może), z wypiekami, błądziła. Ten co bałwanił w kółko - napalony, a gdzie ta ona - nakręcona - kręcąca się w kółko? Albo ja coś pokręciłam, a nie widzę, albo marchewka coś zmajstrowała. Dziękuję za przeczytanie i komentarz. Poważnie, nie rozumiem w czym palnęłam głupstwo? Może ten stan wskazujący - to u marchewki, jednak? Serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słodkości Moje! Ja słowa Twoje w ramkę i na ścianę dam w te święta; będę czytała, czytała i myślała sobie: "trafiło się ślepej kurze", czy coś drgnęło? Myślę jednak, że każdemu czasem coś się trafi. I dobrze! Serdecznie pozdrawiam - baba
Nechbet Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 haha! :-) nie wiem, nie wiem, teraz ja już nic nie wiem, sama się zakręciłam w kółko, nakręciłam i pobłądziłam :P pozdrowionka serdeczne :) Marta
złamane skrzydło Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 marchewak na ciasto, sie nada, baba zakręcona, upieczona, bęc! fajne , jak to u Baby! zapachem zakręcone wiersze macham skrzydłem :D
Baba_Izba Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję ponownie. To wszystko marchewka! Serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podobno jest gdzieś przepis na ciasto marchewkowe. A baba, fakt, zakręcona. Dziękuuuuję, pa, pa serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mieszanie groteski z teatromanią jest niewskazane. do połowy fajnie, od połowy ble Dobrze, że nie jestem skłonna wpadać w samozachwyt. Takie wiadereczko zimnej wody, by było szokiem. Dziękuje za opinię dotyczącą wiersza, przeczytam ją peelce. Niech ma za swoje, bo to ona tak narozrabiała. Serdeczności - baba
M._Krzywak Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 :) Na pewno na plusa, na pewno. Pozdrawiam.
egzegeta Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witaj Babo lubię takie peelki co to prosto z mostu, tylko wersyfikację bym tu zmienił, wtedy przerzutnie wychodzą na wierzch;)napalony - stwierdziła marchewka z wypiekami przedświątecznych zakupów nim stopnieją pierwsze lody powiem - bałwanisz nakręcony w kółko bez gotówki w żadnym wypadku nie jesteś w stanie sprostać wymaganiom tradycji błądziłam w tobie pozdrówki
Baba_Izba Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za przeczytanie i radę. Myślę, że jak zwykle, masz rację, prześpię się z tym, oswoję z myślą. Serdecznie pozdrawiam - baba
a._mrozinski Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Wydaje mi się, że podjęłaś dwa tematy i bardzo dobrze je połączyłaś. Można różnie odczytać. Podoba mi się. Arek
Baba_Izba Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, miło, że przeczytałeś i jesteś tego zdania. Serdeczności - baba
lubię latawce Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 mogę się rękami i nogami podpisać pod słowami Arka ;-) bardzo płaszczyznowy, nie-płaski wiersz ;-) angie pozdrawia.
Baba_Izba Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Bardzo mnie to cieszy, że to zauważyliście, i bardzo mi miło, że odwiedziłaś, napisałaś, serdecznie pozdrawiam i ściskam - baba
Rekomendowane odpowiedzi