ireneusz paprocki Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Antyk- miałem na Ciebie ochotę. Średniowiecze- mroczna zagadka, co kryje szatka? Renesans- zmieniłaby Pani zdanie, co znaczy kochanie? Barok- całowałbym Cię śmiało. Oświecenie- obnażył całe ciało. Romantyzm- wzbiłbym się ponad świat i spijał nektar z różowych warg. Pozytywizm- by wszystkie członki zdrowe były, pracowałbym nad Tobą do utraty siły. Młoda Polska- z przodu z tyłu, czy na wznak- wszystko jedno, jak? Dwudziestolecie międzywojenne- wstrząsnęłoby: spazmem, orgazmem. Współczesność- prysło marzenie, jak gaśnie świeca, znak zapytania niech Was oświeca.
Magda_Tara Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jeyaaaaaaaaa, fajne :)))))))))))
ireneusz paprocki Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 dziekuję i pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 bardzo fajne, pomysłowe :)
Baba_Izba Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Przeczytałam, dowcipnie, lekko. Pozdrawiam - baba
kasiaballou Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 :D!!! w przerwie między hahaha... - pozdrawiam serdecznie Autora :) kasia.
ireneusz paprocki Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Bardzo dziekuję Stanisławo, Babo i Kasiu!!! Nie wiem co powiedziec? Za to wiem jedno odnosnie 2 pierwszych Pań wiem, że są profesjonalistkami w sztuce poetica, gdyż czytałem wszystkie ich komentarze jednocześnie zastanawiając się, czy mają rację? To mnie przekonało że tak, gdyż zawsze celne riposty padają, więc tylko mi pozostaje schylić głowę. Ciebie Kasiu nie znam ale przysięgam, że przeczytam też wszystko co nie znaczy, że też nie schylę głowy. Niech Wam słońce zawsze świeci i nie daj Boże! Takich , jak ja dzieci! dzięki: Z poważaniem
Magda_Tara Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 No nie, to już jest bezczelność :))))))))) a przynajmniej nietakt !!! a jaaaaaaaaaaaaa ????????????? a mój "profesjonalizm" w sztuce....no jakiejkolwiek. tylko "dziękuję i pozdrawiam " ?? !! :)))))
Bernadetta1 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ireneuszu:)humorystycznie, lekko:)...fajny pomysł, ale przede wszystkim zgrabna forma i to sie rzuca w oczy najbardziej:)pozdrawiam
ireneusz paprocki Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Magdaleno Ciebie nie potrzeba wynosić na piedestał, gdyż tam i tak stoisz, a skromność do Twojej osoby nie oznacza, że Ciebie pomijam, gdyż jesteś w moim sercu, a to o wiele więcej. Nie drocz się! To nietakt duży przy kobietach mówić o M.T.-róży!
ireneusz paprocki Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Bardzo dziękuję Bernadetto za komentarz, że odwiedziłaś marnego pisarczyka. pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooo, teraz to "dziękuję i pozdrawiam" nabrało właściwego znaczenia :))))))))) dziękuję i pozdrawiam. hihihi.
Robert_Siudak Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Niezły pomysł i wykonanie przyzwoite ;) przyznaj się Pan, wpadłeś na to na lekcji :P? Pozdrawiam.R.
ireneusz paprocki Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Dzieki za odwiedziny Panie Robercie! Na lekcji wpadłem na to , ale geografii, bo nauczycielka miała mini :):):) pozdrawiam
Marlett Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 ireneusz paprocki Lekki i sympatyczny przelot przez epoki. PozdrwiaM.
Magda_Tara Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie ja, to mojeEGO, którego nie zdążyłam złapać, zawrzeszczało z rozpaczy, że nie jest choćby jedną poetką :(( a co dopiero trzema... Dziewczyny, przepraszam ;) ireneusz paprocki okazał się dżentelmenem, ale przesadził. moje miejsce jest tu, przed monitorem, a nie na żadnym...a jak właściwie wygląda taki piedestał? wygodnie się na nim stoi ? Pozdrawiam wszystkich. ;))
ireneusz paprocki Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Oj Madgaleno zawsze skromna i przytomna. Zawsze szukasz alternatywy, co mam przesadzać chyba kwiatki:):):pozdrawiam
Mr._Żubr Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Pomysł wręcz zajebisty, myślę więc, że wart dopracowania. Nie mogę tylko konkretnie wymyślić w jaki sposób... Pozdrawiam
ireneusz paprocki Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Bardzo dziekuje szanowny Panie, że pomysł się spodobał i że Pan zawitał w moje skromne progi. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów na literackiej niwie. Z poważaniem
Mr._Żubr Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Konkretniej chodzi mi o to, że w niektórych wypadkach opisik nie od razu kojarzy się z epoką jakiej został przyporządkowany. Przynajmniej mnie, ale jam jest odpad atomowy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi