magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 z kubka kamiennegogorącą krew na ziemięwylewamnie moje ani nie twojeżycie stygnieon zawinił zabił w nas światłochodź przyjaciółkozbrodnia czekagrób trzeba zakopać [sub]Tekst był edytowany przez magda dnia 21-12-2003 02:22.[/sub]
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mam dziwne skojarzenia z Antygoną,a Twoja wersja bardziej mnie przekonujepodoba mi się !Gorąco pozdrawiam
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czuję się zaszczycona, ze najbardziej razi kolor czcionki a podział może być - akurat w tym wypadku nie robi mi róznicy, jesli jeszcze ktoś zgłosi sprzeciw wobec "ciurkowości" - podzielę, a co.
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 sprawiedliwość wymaga by i tobie od czasu do czasu dostal się kawałek racji nie będe więc polemizować
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (magda @ Jul 16 2003, 12:09 PM) sprawiedliwość wymaga by i tobie od czasu do czasu dostal się kawałek racji nie będe więc polemizować jestem wstrząśniętyi jakże zawiedzionysmutnomi
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (magda @ Jul 16 2003, 12:09 PM) sprawiedliwość wymaga by i tobie od czasu do czasu dostal się kawałek racji nie będe więc polemizować jestem wstrząśniętyi jakże zawiedzionysmutnomi
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 aż tak, MM? aż tak? nie przejmuj się, też masz kilka swoich kawałków w zanadrzu przecie
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jes Marlboro? jes ser!Wiersz dobry, żeby nie powiedzieć więcej, bo w piórka obrośniesz Pozdr.
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 aż tak? hmm... więc musze cofnąć się w rozwoju, widać nie szłam dobrą drogą... hmm.. jakieś 5 lat eh zdarza się
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tyle czasu, tyle czasu.... Pozdr.
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czy ciurkiem czy nie dla mnie bomba
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 6 lat po swoich śladach tup tup tup
Rekomendowane odpowiedzi