Damian_Woland Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie mam już tych obrazków świętych wiesz o tym od jakiegoś czasu ja dopiero dzisiaj zauważyłem zmiany gorsze lepsze pólnoc południe zmężniałem i okrzepłem samoistnie trasa linii numer pięć wędruje w nieświadomości niezmienną ulicą kokotki pocierają bariery nagimi udami nic w ich ustach nie brzmi wspanialej od sugarfree chewing gum miętowej próbuję zbliżyć się do nich mentalnie poczuć cierpki zapach kleju do tipsów orientacyjnie seksualnie pożądam kobiet perfum fatałaszków ich miękkich krągłości trzecia strofa mojego spaceru nie będzie słodkim ciastkiem pakowanym w pergamin widziałaś ten symbol upadku parkowego życia po ostatniej nawałnicy ubyło drzew przede wszystkim tych starych a młode mają naprawdę szalone pomysły więc lulajże dziecino niech nastanie ciemność
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmm... ciekawy, zaskoczył mnie "próbuję zbliżyć się do nich mentalnie poczuć cierpki zapach kleju do tipsów "- cos w tym jest..jeszcze dokładnie nie wiem co ale myśle że tu wróce;0 POzdrawiam_Agata
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 trzecia strofa mojego spaceru nie bedzie.zauwazam zmiany.moze nie rozumiem??
Damian_Woland Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś w tym jest i dokładnie wiem co. pozdrawiam D.W.
Damian_Woland Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mojego ani twojego spaceru nie będzie dopóki nie zakończy się proces zmian. pozdrawiam D.W.
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proces się nie kończy, jest ciągły i to jest w nim najbardziej podniecające... pzdr. O.K.
Damian_Woland Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jednak bariery są bardziej podniecające. Ciągły proces staje się nudny. pozdrawiam D.W.
Julia Jonek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo, bardzo plus :) zastrzeżeń brak.
Damian_Woland Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szkoda, wielka szkoda pozdrawiam D.W.
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 napisze coś wiecej po przeczytaniu następnego Twojego wiersza, na razie powiem tylko, że pierwsza strofa przegadana (zdecydowanie przegadana) a reszta... bardzo lubię ten "prozatorski" styl ale wyczuwam tutaj schematyczność...(a tego bardzo nie lubię) nic, poczekam na następny tekst i wtedy jeszcze się zastanowię... na razie "plus ołówkiem" ;) pozdr
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie zawsze,jeśli jest dynamiczny-nie robi się nudny.jak Twoim zdaniem bariery łączą się z procesem.ciekawi mnie to. pzdr. O.K. p.s.wiersz mi się podoba.
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zbyt wiele tu słów, robi się z tego proza, to nie jest dobra droga Panie D.W. "może pani zakończyć zabawę" - jest bardziej obrazowy, ciekawy i wciągający. Zerknę jeszcze i ciekaw jestem kierunku w którym Pan pójdzie - M.C.
Rekomendowane odpowiedzi