aluna Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Drżący świeczki płomień na ścianie cienie ciepłe ręce na łonie
Ania_Ostrowska Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Ale to jest niestety beznadziejne :(
aluna Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 To napisz jak to widzisz...!Bo dla mnie to wyrazisty obraz ...może jestem za mało samokrytyczna.pozdrawiam
Ania_Ostrowska Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Obrazisty ale zbyt dosłowny. Nie obraź się, ale strasznie wieje kiczem. Ania
aluna Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Droga Aniu zajrzałam do mojego sekretnego zeszytu i zaraz coś poprawie !czy to zmieni Twój osąd "pz
Ania_Ostrowska Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Nie zmieniło nic a nic - ale może się mylę. Poczekaj cierpliwie na uwagi innych. Ania
Orston Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gorące dłonie na łonie a ona nie płonie oj
aluna Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Oj zarzucano mi że rymuję.zmieniłam sposób pisania unikam rymów ...be.A ja po prostu wyobrażam sobie teatr cieni w głównej roli kochankowie.pozdrawiam dziekuje za skomentowanie mojego haiku.pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Alunko - z tego co napisałaś można stworzyć ciekawy obrazek; zadrżał płomyczek ktoś zapukał do drzwi świeczki na stole radości życzę
aluna Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Dziekuje że zanitersowałeś sie moim haikuI Biorę sobie ten ten piekny obraz do serca.pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi