Wiktor_Bukowski Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 erotyk nad drzwiami krzyże strawione przez duszę. zawieszenie broni, kwasy żołądkowe po czystej. obraz konkretny .didaskalia. doskonale. Kreśliłem na ślepo kontur. alfabetem Morse’a i chcesz genetycznie ? myślę – ergo – jestem ( Anno ) jeszcze się spotkamy, ogród oliwny w doskonałość do wieczernicy ostatni … na ścianie twarzą gryzmalne gryzmoły autoportret. piszę ikony według zapachu i wzoru skrzydła motyli to już było. na ucho Nikomu
Hania K. Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Co to ma być? To nie jest wiersz, to jakaś groźna wstawiona prowokacja udająca wiersz, nie nadaje się do czytania, wcale! Hania.
Wiktor_Bukowski Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 phi. nie podejmuje dyskusji z przedstawicielką częstochowskiego nurtu poezji, bo to poziom intelektualny innego rodzaju, powiedział bym specyficzny, nie obrażając nikogo, muzyka niskich lotów ja wiem jaki rodzaj poezji preferujesz, zauważyłem - coś w rodzaju budowy cepa, rozumiem cenisz prostotę. jak płoną arcydzieła hahhahahaahhaha, no weź mnie nie rozśmieszaj. słodko heheheh. pozdrawiam. ps. nikt nie zmusza Cię do czytania. no chyba że coś w rodzaju bardzo słabej silnej woli. ale na to to już specjaliści potrzebni. TYLE :P
Almare Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -pytam: czym się kolega naspidował? zapewniam, pełna dyskrecja. ;) -wiersz: pominę wieloznacznym milczeniem. -pozdrawiam, licząc na odpowiedź.
Wiktor_Bukowski Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 odpowiadam , niczym , za stary jestem na używki rodzaju wszelakiego milczenie złotem, racja pozdrawiam :)
marekdunat Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 niepokojący Twój wiersz kolego Bukowski. niesie sporą dozę mrowienia na karku. myśle ,że raczej owo ,, pokój,, tytułowe zmienione powinno być na ,, niepokój,,. no to czekamy na część II.
H.Lecter Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 erotyk nad drzwiami zawieszenie broni kwasy żołądkowe po czystej obraz konkretny didaskalia doskonale Anno jeszcze się spotkamy, ogród oliwny w doskonałość do wieczernicy ostatni … na ścianie autoportret piszę ikony według zapachu i wzoru skrzydła motyli to już było. na ucho Nikomu Po mojemu. ; )
Wiktor_Bukowski Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 H. Lecter po twojemu tyż dobrze, ale jak dla mnie za łatwo, a można i tak - ja wolę komplikować może to nieczytelne zaiste, dzięki że zajrzałeś - pozdrawiam.
Wiktor_Bukowski Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 ps. dziękuje pozostałym również no zapomniałem się
Wiktor_Bukowski Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 może coś więcej, rozwija Pani temat czy zaznacza obecność ??
Rekomendowane odpowiedzi