M._Krzywak Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 to te momenty, kiedy trzeba udowadniać to te momenty, kiedy nie płacę, bo nie mam uderzam łokciem o spód butelki czasem korek wyleci, czasem szkło pęknie jak w życiu miałaś mi za złe, kiedy odchodziłem kiedy wracałem, to nie chciałaś widzieć znosiłem do domu różne wspomnienia kiedy uciekałem, kiedy mi było przykro mogłaś tylko ten jeden raz wybaczyć potem już człowiek zostaje wieczny
zak stanisława Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 to te momenty, kiedy trzeba udowadniać to te momenty, kiedy nie płacę, bo nie mam uderzam łokciem o spód butelki czasem korek wyleci, czasem szkło (skłamie) Michał, to jest niewiarygodnie dobre! takie niezamierzone rymy dodają lekkości sprawom wcale nie lekkim to zabieram jako motto cmok
teresa943 Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Panie Michale!mogłaś tylko ten jeden raz wybaczyć potem już człowiek zostaje wieczny niezwykle ważne w życiu... raz przegapione jest nie do odrobienia...nie wybaczone nie opusci sumienia... W moim odczuciu bardzo dobry wiersz. :)) Serdecznie pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi