Waldemar Talar Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie zagrałaś w tym wierszu Bernadettko . Nic dodać ani ująć - dlatego wielki plus za ten melodyjny i ciepły wiersz się należy . melodyjnego dnia życzę
Ewa_Kos Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Ślicznie, rytmicznie i bardzo obrazowo:)) Serdecznie pozdrawiam:)) EK
Bernadetta1 Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki serdeczne:)
Bernadetta1 Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie zagrałaś w tym wierszu Bernadettko . Nic dodać ani ująć - dlatego wielki plus za ten melodyjny i ciepły wiersz się należy . melodyjnego dnia życzę witaj Waldku i dzieki za miły odbior wiersza:):0..starm sie aby moje dni były melodyjne;) choc czasem trudno o to...pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czesc Ewciu:) milo Cie goscic:) dzieki:)
zak stanisława Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. TAK, TO RACJA! pięknie
Bernadetta1 Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. TAK, TO RACJA! pięknie Stasienko:)...dzieki serdeczne i wpadaj do mnie jak najczesciej z miłym słowem:)pozdrawiam
bezsenna81 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 muzyko dla mych uszu graj,mi też ten wiersz przypadł do serducha,zabieram go za sobą pod ciepłą poduchę i odpływam w sen...pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zabieraj prosze bardzo... i miłych snów zycze:)pozdrawiam
Pancolek Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 no nie wiem, nie wiem. powiem tak: pięknie na swój sposób ;) Pancuś
Bernadetta1 Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech Pancus;) zawsze wybrniesz z sytuacji:):0pozdrawiam ciepło:)
Rekomendowane odpowiedzi