Lady_Supay Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 gram w swoje codzienne podchody starając się dogonić przeciwnika target wypełniony jakąś ideologią przygniótł proste relacje gdzie czas na przyjaźń? gdzie seks bez prezerwatywy? ekonomia bez globalizmu? sen bez koszmarów? chwila ciszynoc którą można podziwiać zza okna na kilka godzin wpada do pokoju
Wiktor_Bukowski Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. więc przychodzi dzień i czas się obudzić, sen kochankiem nocy itd. fajnie. codzienność. pozdrawiam :)
Lady_Supay Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Dzięki. :) Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Prezerwatywy są o.k. CCC.
Hania K. Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Słabo, mnie "se..." nie bierze. Hania.
Wiktor_Bukowski Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każdy twój komentarz henno, tzn. nie może w inny sposób. jak z budowy cepa. wydaje mi się że robisz wszystko na przekór wszystkim a to niezbyt kreatywne. twoja obecność na portalu potrzebna jest tym nie mniej jak łysemu grzebień .
Lady_Supay Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefciu, owszem są ok, ale znajdź je w kontekście utworu. Spójrz na te piękne kobiety koło czterdziestki, które są u szczytu kariery i jeszcze im mało, i ich wieczny niedosyt, i brak czasu na życie. To (hmmmm?) smutne... Starzejąca się już, "nowa" Matka jest smutna... I smutne są jej dzieci... Ale taki lajf. ;) Cmok w nos.
Lady_Supay Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Haniu, Ciebie nie bierze, a to se ne wrati. Bywaj!
M._Krzywak Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Nie za bardzo podchodzi mi nowomowa, a już na pewno zapisywanie jej jako język polski (chodzi mi o "target", "sex" już się oswoił, chociaż to takie też nie za bardzo). Ale to taki delikatny zarzut od strony czytelnika i jego pewnych naleciałości, bo sam wiersz jest jak najbardziej, w dodatku podkreślony bardzo wyrazistą puentą. Pozdrawiam PS - a tak w temacie treści wiersza - polecam polski film "Futro" ;)
Lady_Supay Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ech, te pieprzone targety....:/ Dzięki, Michale - przyznam, że filmu nie oglądałam, ale chętnie nadrobię zaległości. Na kino nie mam czasu, ale czy można znaleźć na dividividi (jak mawia mój synek;)? Serdecznie.
M._Krzywak Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Można śmiało na DVD, a tak jeszcze przypomniał mi się film "Małe dzieci", też kiedyś warto zobaczyć (a szczególnie fenomenalną scenę męża przy internecie :)
Lady_Supay Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Długi weekend (choć smutny dla mnie) - postaram się poszukać. Dzięki, Michale i życzę słońca (nie tylko na nieboskłonie :)
Fanaberka Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Podoba mi się tylko końcówka (kursywą). Pozdrawiam smutasa :)
Lady_Supay Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Fan. Słonka :)
Franka Zet Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Można powiedzieć rzeczywista rzeczywistość Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz ładnie oddzielony puentą. Pozdrawiam
gracjana Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 wyciszenie , zmiana klimatu...trafia. pozdr. G
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefciu, owszem są ok, ale znajdź je w kontekście utworu. Spójrz na te piękne kobiety koło czterdziestki, które są u szczytu kariery i jeszcze im mało, i ich wieczny niedosyt, i brak czasu na życie. To (hmmmm?) smutne... Starzejąca się już, "nowa" Matka jest smutna... I smutne są jej dzieci... Ale taki lajf. ;) Cmok w nos. W kontekscie są be, oczywiście. CCC.
Rekomendowane odpowiedzi