Wiechu J. K. Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 (Idee fixe* ) Dębowa laska kikuta umęczona kulawym życiorysem rzuca w twarz szorstko wywleczoną na wspak odpowiedź dlatego właśnie tak a inaczej nie pytaj Powleczona bielmem inności wzrok niewidomego prowadzi metalicznym sygnałem dzwonkiem stukotem ostrzegawczo cichym na bok trzeba proszę i chwilę zrozumienia Wyrzeźbiony godzinami lat kostur wysuszonych idei wypolerowany na glanc pomarszczonymi dłońmi czasu kuśtyka do kresu wyobraźni natrętnego myślenia Listopad 2008 *idee fixe - [wym. ide fiks] - natrętna myśl
H.Lecter Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Kosz z napisem : grafomania.
myślątko Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 temat nawet fajny ale potraktowany okropnie powierzchownie a wrota zmierzchu są iryrtujące
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dodałbym: nie otwierać!
Fanaberka Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby to zapisać biologicznie: Laska zwyczajna (coś jak Babka zwyczajna) - można by wokół tego napisać fajny wierszyk. Póki co - sporo pracy przed Autorem.
Wiechu J. K. Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 myślątko: cieszy mnie, że temat wiersza podoba się... 'wrota zmierzchu' uzupełniają 'pomarszczone dłonie'... Fanaberka: dzięki za słowa szczerej krytyki
Wiechu J. K. Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wersja druga: (Idee fixe ) Dębowa laska kikuta umęczona kulawym życiorysem rzuca w twarz szorstko wywleczoną na wspak odpowiedź dlatego właśnie tak a inaczej nie pytaj Powleczona bielmem inności wzrok niewidomego prowadzi metalicznym sygnałem dzwonkiem stukotem ostrzegawczo cichym na bok trzeba proszę i chwilę zrozumienia Wyrzeźbiony godzinami lat kostur wysuszonych idei wypolerowany na glanc pomarszczonymi dłońmi czasu kuśtyka do kresu wyobraźni natrętnego myślenia Listopad 2008
Franka Zet Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Wybacz, ale jeszcze gorzej. Weź coś nowego. Pozdrawiam.
Wiechu J. K. Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego gorzej? Wyjaśnij lepiej jeśli możesz, dzięki.
Wiechu J. K. Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. H.L. No cóż, szukałem w tym wpisie jakieś konstruktywności...a znalazłem NIC!
Wiechu J. K. Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dodałbym: nie otwierać! M.S. No tak, ale otworzyłeś. ;-)
Rekomendowane odpowiedzi