Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Przyszedł o zmroku. Ciężko usiadł obok mnie. Dłonią ścisnął serce mocno prawie bić przestało. Ramieniem objął moją głowę mocno łzy trysnęły. Zachrypłym głosem powiedział że zostaje na długo. Hmm może i faktycznie tak lepiej - dziękuję za rady :-) [sub]Tekst był edytowany przez Magda Niebieska dnia 06-07-2004 13:30.[/sub] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 ŻaŁuję bardzo że nikt nie skomentował mnie. Ale pozdrawiam ciepło wszystkich, którzy na niego okiem rzucili :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata Pawlus Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 masz takie prawdziwe wiersze, ktore mowia o rzeczach codziennych, ale nie klamia i sa naprawde wspaniale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 w przeciwieństwi do "bólu" ten mi się podoba...tylko czemu smutek musi przychodzić o zmroku? nie może o poranku? świcie? w południe? nawet zwykłym wieczorem?byłoby może ciekawiej-a z pewnością inaczej. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 moze ja obronie zarzuty Pani Kot... w wierszu jest "przyszedł" a nie "przychodzi" co zmienia postac rzeczy z ogólnych spotkać ze smutkiem na to jedno jedyne, w danym momencie... Wiersz - moze być Tera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyszedł,przychodzi..co za różnica...w tylu wierszach właśnie ten zmrok...jakby nie było innych,ciekawszych pór dnia. poza tym,wiersz jest bardzo w porządku. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo bardzo dziękuję za komentarze... Jeśli chodzi o pytanie Pani Kot o to dlaczego o zmroku, to powiem tylko tyle: Chyba najbardziej smutno się robi właśnie o tej porze, kiedy tak bardzo odczuwa się brak bliskiej osoby, kiedy samotne szare kąty wprawiają w zakłopotanie i zaczynasz mówić do samego siebie... Może dlatego wtedy przychodzi smutek... może dlatego właśnie Pozdrawiam ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 hmm.. więc tak: sam tytuł daje nam odpowiedź o czym jest wiersz po co ostatnia zwrotka? osobiście uważam że wiersz jest tak czytelny, że ani tytuł ani ostatnia zwrotka nie są już potrzebne.. niepotrzebne są również łączniki "aż" po tych zmianach utwór nabierze tajemniczości dobry pomysł i dobra realizacja podoba mi się pozdrawiam Emilka [sub]Tekst był edytowany przez Emilia Zone dnia 06-07-2004 09:30.[/sub] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Zgadzam sie z Emilką...ostatnia zwrotka nie jest potrzebna, myślę że warto byłoby zostawić tu niedopowiedzenie zawarte w tytule;) Ogólnie wiersz bardzo przyjemny, szkoda ze taki smutny...Pozdrawiam Agnieszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Kubica Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może właśnie z tych powodów siedzę tu i czytam Twe wiersze... żeby go nie widzieć, nie słyszeć... żeby nie być aż tak samotnym...... Pozdrawiam xysiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi