Baba_Izba Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 chciałam zatrzymać wiatr odleciał z włosów gdy szron je pobielił chciałam zatrzymać czas przekwitły wrzosy kolejnych jesieni odkąd przyszła miłość przez nockę do rana figle migle pod pierzyną już ze mną została
Waldemar Talar Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i pięknie że została ta która się nigdy nie starzeje . Bardzo się spodobał miła Babo- pocieszający bardzo. Niech żyje miłość - idę pofiglować. pozdrawiam
Marlett Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Miła Babo! ja wykombinowałam trochę inaczej trzecią strofę; odkąd przyszła nocka do rana przez miłość figle migle pod pierzyną lubię zawiłości w uczuciach:)) PozdrawiaM.
Baba_Izba Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i pięknie że została ta, która się nigdy nie starzeje . Bardzo się spodobał miła Babo- pocieszający bardzo. Niech żyje miłość - idę pofiglować. pozdrawiam Nieeeech! Faktycznie; wiecznie młoda - jak każdy z nas w środku, przez całe życie (póki się jeszcze figlować chce)! Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i dziękuję, że zajrzałeś, - baba
Baba_Izba Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za odwiedziny i nową wersję, fajniutko to wymyśliłaś, tak to jest w życiu! albo: przyszła nocka pod pierzyną, figle płata baba z dziadem, wciąż hulają konieć świata! Serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, została, ale dopiero w tej wersji. To wierszydełko było już wałkowane w Warsztacie dawno temu i nic jakoś nie wychodziło. Teraz się uleżało i może, może? Troszkę mi było szkoda je tak zostawić, porzucone. To jest tak jak z randkami: żal że się niektóre nie udały, ale bardziej by się kiedyś żałowało, gdyby ich w ogóle nie było! Milutka Magdusiu, serdecznie dziękuję i pozdrawiam - baba
Judyt Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 najbardziej druga zwrota przypadła, :)ciepłoniaście
adolf Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba się :), jako pomysł - całość, opisowo - najlepszy pocżatek (odleciał wiatr z włosów - super!) choć koniec też fajny, rymy się fajnie przeplatają i melodyjność nadają, a treść - jak najbardziej na tak: nie ważny, czas, cyz wiek - najważniejsza miłość. pozdr.
kasiaballou Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Filuternie ;) Fajowo się czytało, pozdrawiam serdecznie. kasia.
teresa943 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Wspaniały wiersz o ponadczasowej miłości, wszak miłość wiosen nie liczy...i dopóki figlują kochankowie, cieszą się życiem... Bardzo mi się podoba. Nawiasem mówiąc narobiłaś smaku...hehe...i dobrze :))))) Cieplutko pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko, też tak myślę, miło, że też to zauważyłaś, dziękuję, serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba się :), jako pomysł - całość, opisowo - najlepszy pocżatek (odleciał wiatr z włosów - super!) choć koniec też fajny, rymy się fajnie przeplatają i melodyjność nadają, a treść - jak najbardziej na tak: nie ważny, czas, cyz wiek - najważniejsza miłość. pozdr. Tak, masz rację, każdy ma potrzebę miłości i chciałby kochać i być kochanym! Serdecznie dziekuję i pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, pewnie dopiszę wkrótce do mojego skromnego dorobku, a już, już, prawie było w koszu. Czasem może dobrze jest wrócić do starego i dać na warsztat. Serdeczne dzięki i uśmiechy - baba
Baba_Izba Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Teresko - Krysiu! Wszak; "nic tak życia nie upiększy..."! Dziękuję, ściskam - baba
Emu Rouge Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 :D pozdrawiam, łacząc się w zachwycie nad magią miłości, również "figlarnej" ;p aga
Baba_Izba Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jeden z magicznych smaków życia, dziękuję, serdeczności - baba
Martusia G. Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Miło się czyta. Zaczyna się raczej melancholijnie, a kończy... figlarnie. :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi