mały_dzielny_toster Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 mogę patrzeć ale chcę mieć jego oczy bym siebie widziała najpiękniejszą mogę marzyć ale chcę mieć jego pragnienia pragnęłabym wtedy siebie na wieczność mogę kochać ale chcę mieć jego serce może wreszcie pokochałabym siebie
Beenie M Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 wychodzi mi na to, że peelka siebie nie lubi
Boskie Kalosze Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super oksymoron :) Jakby Królowa Śniegu myślała o Kaju, zanim uczyniła go "na opak" zamieniając serce w lód. Pozdrawiam.
Almare Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 - kobiety piszą bardzo osobiste teksty. powiedz, że to nie jest prawda! - bądź dzielny tosterze! -pozdrawiam.
mały_dzielny_toster Opublikowano 28 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Jestem dzielna, codziennie rano budzę się i żyję, choć absolutnie nie mam na to ochoty.
Boskie Kalosze Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ech, żeby wszystkie tostery takie były! Mój odmówił dziś posłuszeństwa :)
Rachel_Grass Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ej, tosterze. masz piękny tytuł wiersza, nie łam się :)) pozdrawiam przeserdecznie.
mały_dzielny_toster Opublikowano 29 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ech, żeby wszystkie tostery takie były! Mój odmówił dziś posłuszeństwa :) Zbiczuj go sznurówką ;)
mały_dzielny_toster Opublikowano 29 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ej, tosterze. masz piękny tytuł wiersza, nie łam się :)) pozdrawiam przeserdecznie. Tylko tytuł? Treść już nie? ;)
Rachel_Grass Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ej, tosterze. masz piękny tytuł wiersza, nie łam się :)) pozdrawiam przeserdecznie. Tylko tytuł? Treść już nie? ;) treść niekoniecznie, a może ja jestem jakaś trefna ;)
mały_dzielny_toster Opublikowano 30 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 E trefna, kwestia gustu :)
Boskie Kalosze Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ech, żeby wszystkie tostery takie były! Mój odmówił dziś posłuszeństwa :) Zbiczuj go sznurówką ;) Zasznurowałem mu usta i jakby... lepiej działa? Dziękuję, Dzielny Tosterze! :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 30 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Proszę :)
Baba_Izba Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 A babie się podoba! Dobrze ta peelka sobie wymyśliła! Jednak: "mogę patrzeć ale chcę mieć jego oczy bym siebie widziała najpiękniejszą mogę marzyć ale chcę mieć jego pragnieniapragnęłabym wtedy siebie na wieczność.....zamiast"pragnęłabym" - "łaknęłabym"? mogę kochać...........................................zamiast "kochać" np. - "wielbić"?/miłować ale chcę mieć jego serce może wreszcie pokochałabym siebie" To tylko takie moje widzimisię! Serdeczności - baba
Dexter Morgan Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ej, tosterze. masz piękny tytuł wiersza, nie łam się :)) pozdrawiam przeserdecznie. a kto tytuł myślił no kto?? :D Kocham Cie tosterku :**** Pokazałem koledze z pracy, który jest dziennikarzem muzycznym. Zachwycił się.
mały_dzielny_toster Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Dexter!! Brzydalu :******* też Cię kocham, psycholu.
Rekomendowane odpowiedzi