H.Lecter Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wystarczający komentarz, dzięki ; )) Pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chce się pisać... : )) Dzięki, Dasza. Pozdrawiam ciepło.
H.Lecter Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no więc widzę to tak: (wiem, zdania nie zaczyna się od "więc";) - bagatela, to nie widok, a jeno rzut okiem po skręcie w "trzy pomarańcze" widok mgielny - bez początku (cokolwiek to znaczy) i bez morału (cokolwiek to znaczy ;) - czyta się miło, ale nie zostaje na dłużej, nie prowokuje do powrotów (to najsubiektywniej rzecz jasna) hehe a na mnie listopad działa inaczej, "twórczo" - bom ja pchła listopadowa ;) To pokój jest z widokiem, peel być może tylko rzuca okiem ... Widok mgielny - jak to w listopadzie. Czy widoki mają początek i morał ( cokolwiek to znaczy ) - nie wiem. Miło, że czyta się miło, są tacy co wracają ; ) Na mnie listopad też działa " twórczo " - czego dowodem wierszyk ; ) Dzięki, pchło. Pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie się różnisz w niuansach : ) Dzięki, egzegeto. Pozdrawiam i zapraszam w wierszociągu ciąg dalszy... : )
Wiktor_Bukowski Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na skręta to się - tworzy z Witkaca z pomarańczy Newtona liryczna interpunkcja i wielokropek szejker Lectera ;P
H.Lecter Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na skręta to się - tworzy z Witkaca z pomarańczy Newtona liryczna interpunkcja i wielokropek szejker Lectera ;P Zgrabnie to ująłeś.... ; ))) Dzięki, Wiktorze za niespodziewaną wizytę. Pozdrawiam.
Rachel_Grass Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 a obłęd brzozy to tylko pretekst dla okna nasennego wiatru tu grało, ale nie zagrało, drogi Piotrze (kogo? czego? - nie lubię tego przypadku, co dopiero podwójnie :P). wielce podoba mi się trujący wielokropek, przestroga dla grafo :P pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A cóż ci, Rachel ten nieszczęsny przypadek zawinił ? ; ) Dzięki. Pozdrawiam.
Hania K. Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Bardzo słaby wiersz, bez żadnych wartości artystycznych, temat do niczego, wykonanie niedostateczne! Hania.
Marlett Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 H.Lecter!miłość do trzech pomarańczy Pomijasz pewne zasady:)) PozdrawiaM.
Pancolek Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Muszę przyznać, że jestem zawiedziony tym, co od jakiegoś czasu robi Marlett i Adam Sosna (bo od marianny już się niczego innego nie spodziewam); mianowicie rewanżują się minusami i nie przyjmują do siebie krytyki ;/ Co do wiersza, tym razem nie mam zdania. Fajnie się czyta, Lecterze, trzymasz fason, ale w Twoim wykonaniu czytałem dużoooo lepsze :) Pancuś
Marlett Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancolku! Mam prawo do swojego zdania. To nie rewanż. Czy Twoim zdaniem H. Lecter jest nietykalny minusem? A jeśli Twoje oko takie bystre powinieneś zauważyć , otrzymuję minusy zawsze od tych samych osób - to nie jest zastanawiające? PozdrawiaM.
H.Lecter Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moja droga czytelniczko, tekst o zasadach brzmi w twoich ustach cokolwiek cynicznie...
H.Lecter Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lepsze wiersze, to te, które dopiero napiszemy : )) Dzięki, Pancolku. Pozdrawiam. : )
HAYQ Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 listopad to takie ziemne cielę spleśnione w wilgoć smętarz przewybarwiony płomyk historii elementarz ciekawie i tajemniczo i lubię Prokofiewa, niestety nie mam głosu Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moja droga czytelniczko, tekst o zasadach brzmi w twoich ustach cokolwiek cynicznie... H.Lecter Raczej w Twojej odpowiedzi jest spora dawka ironii, ale nie o to chodzi. Jeśli w tekście używasz cytatu należy to zaznaczyć;miłość do trzech pomarańczy -to nie są słowa autora wiersza. PozdrawiaM.
H.Lecter Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. listopad to takie ziemne cielę spleśnione w wilgoć smętarz Dlaczego to nie jest moje.... : ( Kupiłbym, gdyby mnie było stać : ) Dzięki, pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moja droga czytelniczko, tekst o zasadach brzmi w twoich ustach cokolwiek cynicznie... H.Lecter Raczej w Twojej odpowiedzi jest spora dawka ironii, ale nie o to chodzi. Jeśli w tekście używasz cytatu należy to zaznaczyć;miłość do trzech pomarańczy -to nie są słowa autora wiersza. PozdrawiaM. Słuchaj dzieweczko ! - ona nie słucha...to również nie moje ; )
H.Lecter Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cytat (łac. citatio, niem. Zitat) dosłowne przytoczenie kogoś słów. Cytat w literaturze jest formą ekspresji artystycznej. Może mieć charakter jawny, w postaci wyraźnie wyróżnionego tekstu, lub niejawny, stanowiąc rodzaj aluzji. Marlett ! Nie rób z siebie blondynki....
Rekomendowane odpowiedzi