Hania K. Opublikowano 22 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Przeklina i wyzywa Niszczy co czyste Przebrany w szatańskie maski pseudonimu Piętnują to, co piękne i czyste Śpiew Naszych Dusz Złączonych w jedno W drodze do Boga Z biletem do Raju Poeta modny w kubraku W kapeluszu i w wysokich butach Kusi, by za sławę pisać jak on Szatańskie wersy zła i bezprawia A my nurtem czystym i trwałym Czystym sercem zdołamy zło pokonać Anielskie chóry zabrzmią naszymi piesniami A diabeł w piekło będzie się chować. Z dedykacją dla moich ulubionych i prawdziwych Poetów - Adolfa, Czarnego Tulipana i Benedykta.
Magda_Tara Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Haniu, ćwiczyłaś !!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeej :)))
Hania K. Opublikowano 22 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 To prawda, która zaboli jak to wydam.
Magda_Tara Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Haniu, no jak Cię nie kochać....? :))))))))))
Spiro Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to prawda, jak to wydasz to zaboli.
JacekSojan Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to prawda, jak to wydasz to zaboli. Spiro - jesteś boski! :) Haniu - wydaj! Janosika też wydała Hanka... :) J.S
HAYQ Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to prawda, jak to wydasz to zaboli. Spiro - jesteś boski! :) Haniu - wydaj! Janosika też wydała Hanka... :) J.S "To prawda, która zaboli jak to wydam." "to prawda, jak to wydasz to zaboli." "Janosika też wydała Hanka..." - Rumcajsa nie, bo Stach jej nabandżolił:Hanko o tobie marzę (wysiród) bezsennych nocy Hanko ja bez ciebie nie potrafie żyć I wciąż bym się wpatrywał w twoje oczy I przy twym boku ja tylko chciałbym być Hanko Twe ciało słodko pręży się przegina Hanko daj usta niech przeminie ból i żal Że w oczach łzy to wiem że moja wina Że życie płynie (wysiród) tak burzliwych fal
Magda_Tara Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Było "finałłł", nie "wina", reszta O.K. :)))))))))))))))
Hania K. Opublikowano 23 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Zobaczymy - jakby byłty równe szanse do głosowania, inaczej byście śpiewali.
Magda_Tara Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Haniu, nie czujesz sympatii, jaka frunie do Ciebie ??? Przeczytaj jeszcze raz i uśmiechnij się ;))
Hania K. Opublikowano 23 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Magda Tara I tak pisze tutaj jedne z najlepszych wierszy, a zawiść jest mi obca.
Bernadetta1 Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Haniu:)...smutno by było bez Ciebie:):)...pozdrawiam:)
HAYQ Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne... i skromność. www.youtube.com/watch?v=big2c7b9acc&NR=1
Michał_Kućmierz Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacyków???
Rekomendowane odpowiedzi