Cecherz Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 jestem krową w ubojni mam trzy żołądki dużo jestem korwą bydłem ! idę na mięso rzeźnia dom zbereźny każą trawę żreć będą jam wołowina brat twój ewolucyjny potem już potem… już tylko kurz i srebrny nóż Kain.
Andrzej_Stavinsky Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Witaj. "i srebrny nuż" "nuż" od "nużby", "nuże!", itp., czy: w znaczeniu "nóż", bo "noże", itp.?... Bo jeśli w tym pierwszym znaczeniu - to nie wiem, o co chodzi. Amen... Pozdrawiam A.S.
H.Lecter Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Ekspresja i finezja na miarę wiertarki udarowej. Słabo.
Marek Paprocki Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 za Hindusami uważam, że krowom naszym żywicielkom należała by się dożywotnia emerytura.Ja osobiście wołowiny nie jadam.Otrząsa mnie na widok parówek cielęcych.
Hania K. Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Jeżeli to coś się utrzyma, gdy moje spada, to pisze do Praw Człowieka i tyle. Czegoś tak pustego dawno nie czytałam. Hania.
janusz_pyzinski Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 nawet krowom należy się coś lepszego zwłaszcza gdy idą pod "nuż"
Cecherz Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 wiersz jest o karze śmierci nikt nie załapał
Hania K. Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz jest o niczym i to załapali wszyscy :)))
styks Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 o czym to? łeeeeeeeeeee
Rekomendowane odpowiedzi