Wiechu J. K. Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Sięgam myślą w głąb człowieka co on myśli, na co czeka Jego czyny niezbadane, myśli wciąż nieokiełzane Spokojny, cichy, nieosiągalny groźny poeta, lecz nie banalny. Bronią jego prawda i szczerość. Rozbija w pył nią kłamstwo i fałsz. Na nic tu przemoc na nic groźby i na nic klątwy, podstępne prośby. Bo w prawdzie jest już taka moc choć zaciemniona zwycięży i noc. 1982
aluna Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Drogi Wiesławie czy to odpowiedż na mój wiersz...w swojej poezji wiesz czego chcesz!Ale uspokoję Cię i wyciszę już więcej tu nie napiszę!p
Wiechu J. K. Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Aluno, ależ skądże, mój wiersz nie jest odpowiedzią na twój. Przykro mi, że tak to odebrałaś, jeśli byłaby to odpowiedż, to zapewniam cię odpowiedziałbym pod twoim wierszem. Lubię twoją twórczość i cieszę się, ze jesteś tutaj. Proszę pisz jak najwięcej!
aluna Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Z tego co czytam (a chodzi mi tu o Twoje wiersze ) jesteś świetnym poetą i powyższy wiersz jest na to dowodem!p
Wiechu J. K. Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Dziękuję uprzejmie! :)
Rekomendowane odpowiedzi