Rachel_Grass Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 przeczytałam z zapartym tchem. refleksja czytelnicza - mój Boże, ależ uwielbiam takie wiersze... więcej proszę. koniecznie z literówkami i ortami, nadają charakter.
Malinowa Butelka Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 podsumowując "cykl": albo niezrozumiałam albo powinieneś/powinnaś się bardziej postarać. po za tym tu jest tyle literówek że śmiem twierdzić iż byłeś/byłaś pijana/pijany kiedy to pisałeś/pisałaś.
Almare Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -Malinowa Butelko, niezrozumiałaś, co oznacza, że to ty powinnaś się bardziej postarać.
Malinowa Butelka Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co tu jest do rozumienia a raczej do nie-zrozumienia?
Almare Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co tu jest do rozumienia a raczej do nie-zrozumienia? -Malinowa Butelko, do zrozumienia jest to, co robi autor. To co napisał... cóż, bez komentarza. -masz fajny nik...Malinowa Butelka. znam równie fajny, też z malinami: Malinowy Bzyk; to jest nazwa zajazdu na trasie w-wa - gdańsk. super, co nie !!!:)))) pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi