kasiaballou Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 sfilcowana faktura wad - VAT - mówił mój ktośnie dla mnie sploty bioder siecią - się ciąłna procent dwadzieścia dwa - razy przechodzą szybko w gorączkę - o(O)dry zarybionej krostami na procent - hipokryzja sezonu na leszcza
HAYQ Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 oho... czuję, że kontrola nie za dobrze poszła ;) Fajny, skojarzeniowy. Pointa super. Pozdrawiam
kasiaballou Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U Katiuszy deł nie mała, u Katiuszy mnoga dieł - utram bratu pamagała, kagda on kanfetii jeł!!!! ay - ja - dunia ma - dunia diewuszkas maja... Pozdrówki sąsiedzkie :))) kasia.
JacekSojan Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 ten "interes" zbankrutował, ale po przeredagowaniu, wyrzuceniu wskaźników typu "wad-Vat"(?!), "procent..." coś by się dało uratować; "krosty","hipokryzja" - tego nie da się czytać, to odrzuca; tylko ja odbieram dziwaczną pretensjonalność tej nowo-mowy? J.S
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 niezrozumiałe,a nawet nie błyszczy jakimś humorem dziwna to rzecz zdrówko Jimmy
teresa943 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Kasiu, sorry, ale nie bardzo kumam... czym taka niegramotna, czy co? ;) Pozdrówki.
kasiaballou Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Marianno, fajna dygresyjka ;) Pozdrówki :) kasia.
kasiaballou Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie nie tylko Ty ;) dziękuje za komentarz. Pozdrawiam k.b.
kasiaballou Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki Jimmy za szczery koment, pewnie zbyt mocno przykamuflowałam. Pozdrówki :) kasia.
kasiaballou Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli nie do skumania, wina leży po stronie autorki - wezmę to pod uwagę, dziękuję Krysiu za wizytę. Pozdrówki :) kasia.
Rekomendowane odpowiedzi