Tomasz_Biela Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 odchodząc od lęku coraz szybciej oglądam się za siebie zrzucam miny żadna nie wybucha turlając się jedynie blisko na wyciągnięcie ręki co się wydłuża jak wróżba z kurzej ślepoty piorunów na niebie mnoży się o wiele więcej na dłoni perła skóry otwarta zalepia twarz poraniona rankiem nie liczy już ran kolejnego przebudzenia nie ma tu czego szukać drugiego nieba nie zamknę do końca odnaleziony i zdemaskowany na poligonie surrealistycznych min pora już rozbroić kilkaset i spokojnie iść nie mierząc odległości od kolejnego zdziwienia
zak stanisława Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 ooo, Tomku, to swietny wiersz, o niebo z P :) wybacz ale tak mi przypadło, ten zabieram uściski
Judyt Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 chciałoby się dopisać: módlmy się za siebie, dzisiaj ja za ciebie, szczery, prawdziwy:)ciepłoniaście
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzadko kiedy nie udziwniam / przyzwyczajenia się powinno albo zmieniać albo nabywać innych być może lepszych/ niektórzy twierdzą że wszystkie moje teksty to mętlik każdy z osobna które do niczego się nie przydają inni zupełnie na odwrót / na pewno jest prawdą że uczę się pisać jeśli już za to się zabrałem i czasami mam chęć czy nawet już obłędne pragnienie wyrzucenia czegoś w sposób jeszcze niedostatecznie zrozumiały i ukształtowany na wiersz w pełni / ale do tego każdy myślę dociera kto się dociera w wierszach czy w innych odłamach literackich/ a co do kolejnego komentarza może i nie kumasz tak jakbyś chciała / ktoś skuma po swojemu/ na pewno nie kreuje wiersza na jedną interpretację / z resztą nawet jeśli to ile ludzi tyle wierszy /a autor jeden/ to jest w tym najgłębsze/ dzięki za sugestie/ uszanowanie/
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Stasiu /
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie to że się podoba/ a minotaur toż dlaczego ?
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję /
Judyt Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję / nie ma za co:)tak powinno być, 3majsię
Rekomendowane odpowiedzi