Hania K. Opublikowano 23 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Minusować! Minusować! Jeden przez drugiego krzyczy Jak wataha głodnych wilków Z innym zdaniem się nie liczy. Krwawe ślepia wiersz czytają Palce tylko świerzbią stado - Ten Poeta się wyłamał Więc go minusować śmiało!!! Nic, że geniusz, my zazdrośni W własnym kłębie zatopieni Wściekli, łasi na pochwały My Poeci marnej chwały. Na nic prośby, na nic talent Gdy wilkowi się podłoży On krwią żyje biednych istot I się na krytykę droży. Minusowcy, wy przeklęci Kiedy wojna was tak nęci Nie poeci, tylko wilki Co nie poczekacie chwilki.
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 ukradłaś ten wiersz babci mojego kolegi! o nie już nigdy nie dam Ci plusa!
Hania K. Opublikowano 23 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Jimmy Jordan Komentarzy: 3469 Nic nie ukradła? To jeszt oszczerstwo, ale pomówienie i wyciąć to!!!
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie, moja droga, to się nazywa żart ;)
Hania K. Opublikowano 23 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Jimmy Jordan Niesmaczny żart, bo wiersz jest dotkliwie bolesny i prawdziwy. I kąsa i wam nie do smiechu.
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przepraszam, widać nie mam pojęcia o poezji
Hania K. Opublikowano 23 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Jimmy Jordan To prawda.
zak stanisława Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie, moja droga, to się nazywa żart ;) :D:D:D. oj Jimmy podpadłeś :P
Marlett Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lol ;P
Spiro Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo mi do śmiechu i przez to jest prawdziwie, wręcz dotkliwie bolesny. Pani poezja dociera do trzewi :) p.s. poważnie proponuję szybki kurs logiki. przydaje się w utrzymaniu sensu w trakcie dłuższej wypowiedzi. a, z krytyką chwilkę poczekałem
adam sosna Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Pani wybaczy! dopchać się było trudno
Agata_Lebek Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy nie ubliżaj babci swojego kolegi... Co do wiersza - kapa!!! Co do autorki - "zazdroszczę" braku kompleksów...i geniuszu.
Hania K. Opublikowano 24 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Żarty się kończąc, widząc to swięte oburzenie. Zobaczymy, czyje będzie na wierzchu... Hania.
Jimmy_Jordan Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy nie ubliżaj babci swojego kolegi... no, swojej nie chciałem ubliżać ;P
Hania K. Opublikowano 24 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Jimmy Jordan kolego, te żarty są niesmieszne, jak już chcecie sobie żartować to idźcie sobie gdzie indziej. Już tyle razy prosiłam o nie zaśmiecanie moich wątków, ale widzę, nie trafia. Ale tak wy i iwersze czytacie, bez zrozumienia, tyle by dosolić i solą w oku wam jest ktoś, kto pisze o niebo lepiej niż wy, np. Czarny Tulipan, żeby nie pisać już o sobie.
nocna zmora Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co pani ma na myśli? Proszę nie straszyć /przypadkiem/ żadną golizną - uczniowie tu zaglądają!!!
Hania K. Opublikowano 25 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 nocna zmora za was was na pewno się wstydzą, jak was czytają.
Mr._Żubr Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Przypomina mi się cytat pewnej bloggerki:Przepraszam, czy mogłabyś się nie zesrać?
Rachel_Grass Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 to przestało być śmieszne dawno temu. proponuję nie komentować. dawajcie te swoje minusy, ale też spokój przy tym dajcie. ośmieszanie siebie samego przez panią Hanię to jedno, ale ośmieszanie jej przez innych to drugie. proszę i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi