kasiaballou Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 z ludźmi trzeba ostrożnie, z umiarem, nawet jak od rzeczy i nastawiają szklanek. Wszystko trucizna - póżniej terapie; ja nawet płynu do naczyń nie używam - tych innych też. Bo widzisz dziecko drogie; na migrenę to... - Za późno pani Goździkowa; mam zmywarkę.
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 dobre, ale raczej jak skecz do kabaretu, świetna puenta ;P jak będziesz szukała komików to się zgłaszam tylko trzeba się fajnie nazwać zdrówko Jimmy ps ale na wiersz też niezłe
kasiaballou Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy, masz bezapelacyjny wakat; czekaj ferajny drobnomieszczuchów, toż będziesz Gwiazda ;) chWytam a słowo ;) Pozdrówki :) kasia.
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy, masz bezapelacyjny wakat; czekaj ferajny drobnomieszczuchów, toż będziesz Gwiazda ;) chWytam a słowo ;) Pozdrówki :) kasia. tosiem cieszę ;P nic że publiczność bylejaka zdrówko
kasiaballou Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy, masz bezapelacyjny wakat; czekaj ferajny drobnomieszczuchów, toż będziesz Gwiazda ;) chWytam a słowo ;) Pozdrówki :) kasia. tosiem cieszę ;P nic że publiczność bylejaka zdrówko E, tam; od razu bele ;P Pozdrówki :) kasia.
Rachel_Grass Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 o, kurczę, ależ mi się podoba :)))
kasiaballou Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kurczę; jak się cieszę; bo w innym klimacie, w stosunku do moich wypocin, dzięki Rachel:))) Sereczne pozdrówki. kasia.
Rekomendowane odpowiedzi