Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 h ttp://pawelleczuk.wrzuta.pl/audio/4bQub3Av2h/juz_prawie_jesien_pawel_leczuk_witold_rosolowski bo to już prawie jesień dziękuję Pawłowi za wiersz i muzykę z ukłonikiem i pozdrówką MN
Rafał_Leniar Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Przesłuchałem. Kojarzy mi się nieco z SDM. Nie moja to muzyka, ale to nie znaczy, że nie mam do takiej intelektualnego szacunku. Pozdro.
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję MN
myślątko Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 powiem krótko: całkiem fajne zamiast ogniska zapaliłam sobie świeczkę
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w necie możesz poszukać więcej, zapraszam MN
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 to jest muzyka! brzmi może jak SDM i klimat powiedziałbym bez tego snobizmu, właściwego dzisiejszej poezji śpiewanej, zdrówko Jimmy
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to Jimmy nagranie sprzed roku przynajmniej wrzucę we wrzutę jakieś nowsze, będzie porównanie dzięki za wysłuchanie, jeśli chodzi o trzaski, nagranie domowe MN
Paweł Łęczuk Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 No wiesz, to ja Tobie dziękuję, że chciało Ci się. Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 dość przyjemna i lekka:)ciepłoniaście
Messalin_Nagietka Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to sobie jak Japońce ukłoniki i pozdrówka, hihihi MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak to jesienią dziękuję za nas dwóch (myślę o Pawle i takim tam przy instrumencie) MN
Marlett Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Adam namówił mnie do słuchania:) Wysłuchałam z przyjemnością. PozdrawiaM.
Messalin_Nagietka Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję a ja coś Adamowi obiecałem wiesz MN
Marlett Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Messalin! Sama myśl już mnie cieszy;))))) Ciepło pozdrawiaM.
Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. troszkę to potrwa ale wynik prześlę MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. że co niby? MN
Rekomendowane odpowiedzi