Tali Maciej Opublikowano 9 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 9 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 masz rację dzie wuszko, wyszedł z tekstu oscar ale napiszę że nie było to świadome zrzynanie, książkę czytałem już wiele razy, więc pewnie podświadomie podczas układania coś się wkradło pozdrawiam
Dominika Iks Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Też wiersz kupje- za prostotę, dowcip i garść refleksji... Mam syna...czas go odpępowić!:)) Pozdrawiam!
Tali Maciej Opublikowano 9 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko nie tak drastycznie z tym odpępowywaniem(-: dzięki za odwiedziny pozdrawiam
Rachel_Grass Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 mam taką refleksję na temat tekstu - gdyby nie jego puenta, najprawdopodobniej nie zostawiłby żadnych większych wrażeń (u mnie). a tak - łza się w oku kręci :)) pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 nie wiem co powiedzieć, bo świadomie było to pisane w ten deseń, czyli pitu pitu i młotek na końcu, jeśli się podoba t okonept się sprawdził dzięki za odwiedziny pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi