Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @viola arvensis te jadalne włóż kołnierza, bo inaczej opryskają:) moje doświadczenie kulinarne z nimi jak z kuchnią molekularną :)
    • @Migrena @Migrena  nie rozumiem Ciebie, albo może rozumiem. Zrobiłam ci coś? Ok, więcej mnie u ciebie nie będzie. Każdy ma prawo interpretacji rozumienia- to jego prawo, nie kwestionuję ani kadru ani posiadania( napisania przez Ciebie wiersza). To co zrobiłeś u  wczoraj ani grzeczne nie było ani miłe, ale spoko. Wartościujesz ludzi, to zrobiłeś wczoraj w  w swojej "Sali 117", dla tych których lubisz. To wszystko, i przepraszam za przydługi być może komentarz. Więcej mnie tu nie będzie( na Twojej stronie). Wszystkiego dobrego.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Bez blizn, oby tylko tak, to chyba najmniejsze z niedoskonałości jakie można wynieść... niektórzy wychodzą bez rąk, bez słów, bez serca. Jeśli wyjdą... i idą, idą, idą...    Pozdrawiam :)    
    • Cofasz nasz w czasy mitów słowiańskich - dzisiaj już zupełnie zapomnianych. O ile o rzymskich i greckich mówimy w podręcznikach te też są ciekawe. Rozumiem zdominowani chrześcijaństwem traktujemy je jak baśnie. Ale warto o nich wiedzieć - kwitły do X w. na naszej ziemi. Pozdrawiam
    • @Annna2 Ja tego nie wiem. Bo tak naprawdę nie wiem. Piszę co mi przychodzi do głowy, część ląduje na moją ścianę grafiti. Tyle wiem. Część wręczam na karteczkach. Nie mi to oceniać, ale trochę chyba każdy przekracza. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...