Marlett Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Czarna Porzeczko! Teraz wiersz wydaje się klarowny, bez konieczności poprawiania. Cieszę się ,że storzystałaś z podpowiedzi;)) Nie za koment, a za wiersz stawiam+ . Serdeczności.
czarna porzeczka Opublikowano 4 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Marlett dziękuję bardzo
Magnetowit_R. Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 przeczytałem i nic. no, o tarninie. poprawnie, rzemieślniczo. bez artyzmu. przypomniał mi się amerozzo z wierszem o gruszce do nosa. też szczegół, ale ile zamieścił emocji. a tu? suchy opis wegetacji rośliny podlewałem kwiat wzniosła urosła bez wody cienko przędła zwiędła. to wspomnienie juki. pzdr
były__premier Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 szukałem głęboko od wczoraj i nic nie znalazłem dla siebie;)
czarna porzeczka Opublikowano 5 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Magnetowit R. - dziękuję za komentarz
czarna porzeczka Opublikowano 5 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bywa - dziękuję za chęć
JacekSojan Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 mam sentyment do zielnego pejzażu, ale ten zbyt dosłownie traktuje przedmiot opisu, jakby realizm rzeczy przytłoczył inwencję wyobraźni zaszczepionej na temacie; mało kreatywny, zbyt służebny wobec zadania, jaki mu narzucił przedmiot. J>S
Fanaberka Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Tarnina w czterech porach roku. Nie widzę niczego, oprócz opisu zwykłego cyklu życiowego. Jakby treść została podporządkowana formie - mało wprawnej zresztą. Ode mnie minus.
czarna porzeczka Opublikowano 5 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 JacekSojan - dzięki za uwagę
czarna porzeczka Opublikowano 5 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Fanaberka - daje pani plusy pod wątpliwej jakości wierszami mój wiersz jest dobry a że pani go nie rozumie to już doprawdy nie moja wina
czarna porzeczka Opublikowano 5 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 adam sosna - dziękuję Panie Adamie
Fanaberka Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak tak, symbolika czterech pór roku i kolczastego krzewu jest rzeczywiście bardzo trudna do odczytania. I bez tykania - jeżeli można prosić.
czarna porzeczka Opublikowano 7 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak tak, symbolika czterech pór roku i kolczastego krzewu jest rzeczywiście bardzo trudna do odczytania. I bez tykania - jeżeli można prosić. chyba o wirtualne do-tykanie chodzi! symbolika "krzewu gorejącego" jest trudna!
Rekomendowane odpowiedzi