adolf Opublikowano 4 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ oczywiście, że się znamy. Tak jak się znam z bufoenm smerfem, i innymi :))))) Dobranoc :* pozdr.
Mr._Żubr Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Wybacz, Adi ale kompletnie nie trawię takich wierszy. A może to późna pora? Tak, to na pewno późna pora:) Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę Adolfie, że nie tylko mnie podobała się pierwsza. Trochę pozmieniałeś... i dobrze, ale nadal trochę rażą - chcącą, zapatrzonym, A zbratał był, to już chyba z przekory wrzuciłeś ;)) Gratuluję i nie ustawaj w 'rzeźbieniu" Pozdrawiam.
Fagot Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Jak dla mnie cały do przyjęcia choć przyznam racje, że początek nieco lepszy. Tak czy inaczej + Pozdrawiam
adolf Opublikowano 5 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) Początek niezły... mojewiersze to wiersze spadkowe :P pozdr.i dzięki zawgląd
adolf Opublikowano 5 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę Adolfie, że nie tylko mnie podobała się pierwsza. Trochę pozmieniałeś... i dobrze, ale nadal trochę rażą - chcącą, zapatrzonym, A zbratał był, to już chyba z przekory wrzuciłeś ;)) Gratuluję i nie ustawaj w 'rzeźbieniu" Pozdrawiam. jeszcze pomyslę :) dzięki za wgląd.
czarny-tulipan123 Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Adolfie:bardzo dobrze, aby tak dalej. Pozdr.b; J.L.S
adolf Opublikowano 5 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 co byście na taką puentę powiedzieli: z mych się mąk Ciało piecze z ideami...
Hania K. Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Nieładnie tak się odwracać plecami nieładnie Adolfie. Ale na kogo jak na kogo na Adolfa nie mam serca się obrazić. I oczywiście nie jestem Adolfem, chociaż kim to ja już tutaj nie byłam :(
adolf Opublikowano 6 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Racja przecież nie mogę zawieść mojej nawjwiększej fanki :PP pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi