Cecherz Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Dlaczego cię nie ma bezdech bezdźwięczny na fali stóp niuch bajeczny nie mogę ciebie namalować snów kolorowych muszek do ciała jam białe prześcieradło przychodzisz do mnie w nocy Morfeusz leniwie cię kołyszę wstajesz gdy jest ranna pora, och! ten ból.
Marlett Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Drugi wers źle dźwięczy:)) PozdrawiaM.
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zakończenie trochę zbyt patetyczne.
Jimmy_Jordan Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 stóp niuch bajeczny nie mogę Kamilu, czy ten wiersz miał być groteską? zdrówko Jimmy
zebra Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Drugi źle dźwięczy, poza tym przerzutnie wiersza nie czynią, a raczej - źle stosowane - czynią z wersów bełkot, o czym dobitnie świadczy ten wers: "muszek do ciała jam białe". Mam nieodparte wrażenie, że ten wiersz jest o niczym. /z.
BARBARA_JANAS Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Źle pachnie Niucham...
Cecherz Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie też się nie podoba
H.Lecter Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och! ten ból...
Fanaberka Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za to trzeci fajnie pachne ;)
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zakończenie zbyt patetyczne... A początek? Gdybyś drogi autorze westchnął sobie sowicie również przed pierwszym wersem, w ten sposób: "och, dlaczego cię nie ma!", wtedy okazałoby się, że całość jest zbyt patetyczna. Moim zdaniem ten tekst za bardzo zaangażowany uczuciowo, jest zbyt poważny bo traktuje o osobistym stanie bezradności. Jeśli nie ma dystansu autora, w wierszu który, jak mniemam, ma być liryczny; wychodzi zbyt sztucznie, patetycznie po całości ;)) Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Cię + ciebie = ( na bezdechu ) - minus.
Rekomendowane odpowiedzi