Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Xocolatl - indiański napój dziś może czekolada. Niejeden drobny amator z rozkoszą sobie zjada. O seksie myśli on skrycie? Tego nie można dociec lecz figle nam sprawia życie, w tej chwili liże nosek. Następnie; usta i szyję ramiona, piersi brzuszek A resztę zasłoną kryję bo wierszem chyba kuszę. Zdradzę wam jeszcze naprędce, że obżarł się ten łasuch i skończył ucztę w łazience Seksować - nie miał czasu. Oświadczyć muszę publicznie: „Gdy widzę damę nagą ze wszystkim ja ją kojarzę lecz nigdy z czekoladą
zak stanisława Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 ładny dowcipny wiersz jacku bo kobietę nie czekaladą częstować należy najlepiej całusem gdy u stóp twych leży :P pozdrawiam ciepło
teresa943 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Oświadczyć muszę publicznie: „Widząc kobietę nagą ze wszystkim ja ją kojarzę - tylko nie z czekoladą!” Popieram! Zbyt wiele kalorii...hehe... Lekka, relaksowa rymowanka. Podoba się. :)) Serdecznie pozdrawiam -teresa
Alicja_Wysocka Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 wracając do naszej rozmowy, też bywam niestety, rozpustna, lecz wybacz mi proszę tę słabość, że kocham, gdy czuję smak w ustach. nie moja, nie twoja też wina, coś tak mnie wciąż bierze na śmiałość, potrzebny substytut rozkoszy, gdy seksu ma człowiek za mało. :) pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok. pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasieńko tu nie ma mowy o częstowaniu kobiety czekoladą = kto by jej tam psuł piękną talię i biodra Wiersz oczywiście powstał dość dawno jako komentarz do wiersza Alicji i na podstawie filmu niemieckiego w którym piękna kobieta kładzie się wygodnie na stole oczywiście jest naga i najpierw się jej przykrywa ciekawe miejsca czekoladą, bitą śmietaną i owocami a potem się to zlizuje. Byłem pełen podziwu dla aktora. Po takim obżarstwie on jeszcze mógł... pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panowie nie obżerajcie się - i o to idzie to ma relaksować pozdrawiam Jacek
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 a dziś myśląc o kawałku czekolady patrzy się zza lady na zady końskie, krowie, robacze robacze? nóż i obaczę MN ps. luksio miodzik puenta
Jacek_Suchowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie czy seksu za mało czy jakaś filmowa kreacja wygrzewa człek hojnie swe ciało nad morzem na letnich wakacjach są obok i nad nim przechodzą te kształty okryte zwiewnością zapachów w powietrzu mknie potok od ludzi co straszą nagością choć czasem dość rzadko się trafi poezja promieniem okryta już wnuczek mordeczkę rozdziawi dziadziuniu spójrz ładna kobita jak myśleć o smakach zapachach o figlach co były na ustach bo teraz to żadne kochanie lecz zwykła gorsząca rozpusta
Jacek_Suchowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czekoladę z zadem dość trudno kojarzyć lecz według wieku każdy o czymś marzy np "Donald marzy" - www.youtube.com/watch?v=zaAxZuuIJUQ dzięki pozdrawiam Jacek
kall Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie czy seksu za mało czy jakaś filmowa kreacja wygrzewa człek hojnie swe ciało nad morzem na letnich wakacjach są obok i nad nim przechodzą te kształty okryte zwiewnością zapachów w powietrzu mknie potok od ludzi co straszą nagością choć czasem dość rzadko się trafi poezja promieniem okryta już wnuczek mordeczkę rozdziawi dziadziuniu spójrz ładna kobita jak myśleć o smakach zapachach o figlach co były na ustach bo teraz to żadne kochanie lecz zwykła gorsząca rozpusta ale wśród morskich czeluści tak dziwnie jakoś się składa że każda z tamtejszych kobiet wygląda jak czekolada czasem tak pięknie brązowe ma każdą część swego ciała a nawet gdy turnus zaczyna to również pysznie - bo biała. :-)
Eugen De Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Xocolatl - /indiański napój, --------3/5-----"napój" - rym z "amator"??? dziś może /czekolada, ----------- 3/4 którą nie/ jeden amator -----------3/5 czasem /sobie zajada. ------------2/5 Czy myśli o /seksie przy tym?-----4/4----"tym" rym z " życie"??? Tego nie /można dociec,----------3/4 lecz figle /nam sprawia życie,-----3/5 właśnie /zlizuje nosek.-----------2/5 A potem /usta i szyję-----------3/5 karczek, /piersi i brzuszek.------2/5 Resztę /zasłoną okryję,---------2/6 bo wierszem /chyba kuszę.-----3/4 Zdradzę /jeszcze naprędce,-------2/5 że obżarł się ten łasuch-----------3/4 i skończył ucztę w łazience.-------3/5 Na seks - /zabrakło czasu.--------2/5 Oświadczyć /muszę publicznie:-----3/5 „Widząc /kobietę nagą-------------2/5 ze wszystkim /ja ją kojarzę--------3/5 - tylko /nie z czekoladą!”-----------2/5 Panie Jacku! Pozwoliłem sobie rozpisać u Pana nieregularność występowania średniówki i stąd nierytmiczność w wersach, łamanie się melodii! Przy rymowanych wierszach raczej trzeba te sylaby liczyć! Pan wie, że ja nie przepadam za rymami! Pozdrawiam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wygląda każda z nich pysznie i kusząc ciałem - zachwyca lecz najpierw czułe szaleństwo a potem jemy słodycze :-)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok. wg życzeń - z kalkulatorem zmieniłem Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi